Keresés

Aktív témák

• tomcs

őstag

válasz tomcs #25 üzenetére

opszi.. imadom ezt a hdsnetet.. aki kitalalja mennyi a packet loss-om az kap 1 sort a kovetkezo phtalin.. segitek 2jegyu :(

• tomcs

őstag

válasz Johnny #17 üzenetére

nem ugy ezt ugy a gpu technologiajuk miatt mondtam. akkoriban atit (miutan a 3dfx elment balra) aiw meg a szep 2d kep miatt vett aki vett. innen azert eleg szepen feljottek. ofkoz tudom hogy az ati nagy nev, komoly multtal es mindez igaz a matroxra is, xgi mogott meg max penz le7... en ugy emlekeztem hogy tridentbol fejlodott de ha sis-bol akkor en tudtam rosszul. tortenelem mindenesetre van mogotte is, akarmelyik is igaz de olyn igazan utos ''tradicio'' nincs. szal le7 megis santit 1 picit a peldam de fene tudja. a hirveres eleg nagy, a kepviseloik meg igen igen megfontolt valaszokat adnak legyen szo akarmilyen kerdesrol, a ''na ezt nem mondom meg''-et is kepesek pozitiv allitas formajaban megfogalmazni es meg 1 kis reklamot is hozzaadni :) meg aztan ott vannak a teszteredmenyek. meg a varakozas hogy analfabetasak meg a driverek... elojel sok van, jo is rossz is. mindenesetre szep alom lenne 1 3polusu piac :)

• tomcs

őstag

válasz Johnny #17 üzenetére

nem ugy ezt ugy a gpu technologiajuk miatt mondtam. akkoriban atit (miutan a 3dfx elment balra) aiw meg a szep 2d kep miatt vett aki vett. innen azert eleg szepen feljottek. ofkoz tudom hogy az ati nagy nev, komoly multtal es mindez igaz a matroxra is, xgi mogott meg max penz le7... en ugy emlekeztem hogy tridentbol fejlodott de ha sis-bol akkor en tudtam rosszul. tortenelem mindenesetre van mogotte is, akarmelyik is igaz de olyn igazan utos ''tradicio'' nincs. szal le7 megis santit 1 picit a peldam de fene tudja. a hirveres eleg nagy, a kepviseloik meg igen igen megfontolt valaszokat adnak legyen szo akarmilyen kerdesrol, a ''na ezt nem mondom meg''-et is kepesek pozitiv allitas formajaban megfogalmazni es meg 1 kis reklamot is hozzaadni :) meg aztan ott vannak a teszteredmenyek. meg a varakozas hogy analfabetasak meg a driverek... elojel sok van, jo is rossz is. mindenesetre szep alom lenne 1 3polusu piac :)

• tomcs

őstag

válasz Johnny #14 üzenetére

nem annyira gaz az a volari. teny hogy nem vagta haza a piacot az elso megmoccanasa de ha van mogotte penz es fejlesztenek meg jo ar/ertekkel lesznek jelen a lowend piacon akkor van eselyuk. szerintem nincsenek rosszabb helyzetben mint az ati a radeonok elott (de nincsenek jobb helyzetben se, mint mondjuk a matrox a parhelia elott - viszont nekik nincs a stabil de kicsi profi piac, csak esetleg a gyujtok viszont egy akkora alapra nem le7 epitkezni)

• tomcs

őstag

válasz engusz #10 üzenetére

tokeletesen igazad van...

ez mind asustol mind msitol 1 gazdasagi dontes volt, mostanra az ati chipes cuccok akkora szeletet jelentenek hogy nem erdemes belole kimaradni. mellesleg gigabyte meg elkezdett nvidia cuccokat is gyartani. mert azert a forumokat megtolto rulezeles meg suxolastol eltekintve _annyira_ nem rosszak, es barmikor kiadhatnak valamit ami ad 1 180ast a piacnak. meg az is lehet hogy nem. de ha megis nem kell kimaradni az elso hullambol meg utolag felvenni a termeklistara. megkockaztatom hogy mind az asus mind az msi kenyelmesen ellenne az nvidia eladasaibol vidkartyailag, inkabb 1 kicsit a jovore gondolnak.

annak hogy az ati feljott orulni kell mert legalabb ezt az alkatreszedet nem fenyegeti a monopolium. de sokkal mar ne menjen feljebb :) mert akkor belole is gonosz kek orias lesz. :DDD

ez a rulezolas meg suxolas mint mar mondtam tobbszor, szanalmas meg szemet is. szemely szerint en orulnek ha a moderalando dolgok koze ez is beletartozna, nagy szamban van olyan destruktiv a forumra mint az mondjuk anyazas, 1iktol sem le7 ertelmesen beszelni.

btw elolvasom mar a cikket hatha ahoz is akad valami mondanivalom :DDD:DDD

Aktív témák