- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Robotos lövöldére fókuszál az új GeForce driver
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Egy kérdésem van, hogy ezen át lehet-e látni? Magyarul transzparens-e ? Nem mindegy, hogy nekimész-e az utcán a járókelőknek, meg a lámpaoszlopoknak!
-
Zooyork
csendes tag
Sziasztok ,látom nagyon magas szintre sülyedt a beszélgetés:) Azt tudja esetleg valaki, hogy hol lehet magyarországon kapni, ill kipróbálni ilyen szemüveget. Évek óta vadászok egy ilyen HMD re, de elég vaskos az áruk.
-
kozmate
tag
Távcsőnél az szokott előfordulni, hogy nem csak a fókuszírozót tekerve állítod az élességet, hanem közben a szemeddel is erőlködsz és úgy sikerül beállítani, mintha egy 15 centire lévő tárgyra néznél. Én úgy szoktam, hogy ellazítom a szemeimet és ebben a helyzetben, csak a fókuszírozóval szórakozva megvárom amíg éles nem lesz.
-
o0tomy0o
tag
Engem meg zavar a felbontása! Olyan mintha 2 méterről néznénk egy 50 col-os képernyőt aminek 320x240-es a felbnontása, nemde? Az még az átlag tévéknek is csak a fele.
Sztem olyan képet vetít a szemnek, ami 2 méteres fokuszpontot eredményez nem? vagy hová eshet vajon a kép? 10 centire? Mert ahogy látom eme két lencse max 5 cm-re van a szemlencsétől. Tedd az ujjad 5 cm-re, tudsz e rá fókuszálni? Vagy akkor valaki homályosítson fel!
Amúgy meg ha ez a jövő. . . pff. Már látom magam elött, hogy délelöt 10-kor szállok épp föl az Ady nemzetközire a Nyugatiban, helykeresés közben csupa nyáladzó VR szemüveges húsdarabokat fogok látni minden kupéban....
[Szerkesztve] -
hunluigi
senior tag
na igen... de a VR azér egy picit más kategoria volt... ugyanakkor rengeteg olyan gyermekbetegsége volt amit a mai vasak simán megoldanának. Tényle jó lenne ha megint lenne
Battle Field 2 VR-el
juj de ász lennék... meg lehet néha magamalá rottyantanék pedig ilyet már a gyerekeim sem csinálnak
-
Hory
aktív tag
Hmm. Senkinek se szurja ki a szemet a 320x240-es felbontas? Mit lehet azon latni? Leginkabb ****t se.
Az otlet amugy jo, nem tudom, miert tuntek el a VR-sisakok (anno 95-98 kornyeken voltak ilyenek), nagyon allat teljesen eltunni a jatekban! -
bumper
senior tag
Dehogynem rontja a szemet, próbáld csak meg, hogy vmit 5 centiről bámulsz, hamar megfájdul a szemed.
Ez az '' olyan, mintha 3 méterről egy 50''-es tv-t nézne '' meg a képméret érzetre vonatkozik, nem a szem fókuszálására. Ezzel együtt japánban ugye minden b@romságot megvesznek ami elektronikus és újdonság... -
Den
veterán
mondjuk a hír címe szvsz az lenne helyesen, hogy av adapter ipodhoz, merthogy sa szemüveg egy közönséges videoszemüveg, kb a tízezredik típus a piacon, ami bármihez kapcsolható, pl olyan lejátszókhoz is amiknek az ipoddal ellentétben alapból van av kimenete.
-
Remington
őstag
Lehet hülyeséget mondok de nem rontja ez a szemet ha ilyen közelről (pár mm) nézzük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest