Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Achill3uS
üzenetére
Akkor írok valamit, ami az előző hozzászólások 90%-nak a színvonalához illik, remélem ez már nem sérti a szépségérzeted:
De jó! Ez überállatbrutális!

Vajon mennyibe fog kerülni? Ezt a teljesítményt biztos jól meg kell majd fizetni. Ráadásul még az is rádob az árára, hogy ez a mai csúcstechnika. Vajon igaz a hír, és mi is meg tudjuk majd ennyire húzni a RAM-okat?
Bár ezek a késleltetések nem tetszenek. hol maradnak a régi DDR1-es értékek?
Elvileg fejlődni kellene, nem? Kiszúrják a szemünket magas órajelekkel, amikor a késleltetések is az egekbe emelkednek ezáltal.
Igazi fejlődés. 
Remélem most örülsz, én is segítettem ''emelni'' a topic szakmai színvonalát.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
-
FehérHolló
veterán
Azért én erősen kétlem, hogy külsősök úgy általánosságban (tehát nem csak egy spéci modult) jobban meg tudnák húzni az adott lapban, mint az alaplap tervezői, akik összességben (tehát nem egyénenként) ismerik minden kis porcikáját a lapnak. Sőt, szerintem az adott chip határaival is teljesen tisztában voltak. De inkább ne vitatkozzunk ezen.
Különben meg ez az egész olyan marketing, hogy messziről bűzlik. Jé, a DDR3 még ezt is tudja?! De jó lesz nekünk! Alig várjuk az 1666-as modulokat! Azok vajon mire lesznek majd képesek?! <*egyéb random éljenzés*>
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Elvileg fejlődni kellene, nem? Kiszúrják a szemünket magas órajelekkel, amikor a késleltetések is az egekbe emelkednek ezáltal.
Igazi fejlődés.