- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
Achill3uS #58 üzenetére
Akkor írok valamit, ami az előző hozzászólások 90%-nak a színvonalához illik, remélem ez már nem sérti a szépségérzeted:
De jó! Ez überállatbrutális!
Vajon mennyibe fog kerülni? Ezt a teljesítményt biztos jól meg kell majd fizetni. Ráadásul még az is rádob az árára, hogy ez a mai csúcstechnika. Vajon igaz a hír, és mi is meg tudjuk majd ennyire húzni a RAM-okat?
Bár ezek a késleltetések nem tetszenek. hol maradnak a régi DDR1-es értékek?Elvileg fejlődni kellene, nem? Kiszúrják a szemünket magas órajelekkel, amikor a késleltetések is az egekbe emelkednek ezáltal.
Igazi fejlődés.
Remélem most örülsz, én is segítettem ''emelni'' a topic szakmai színvonalát.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
-
FehérHolló
veterán
Azért én erősen kétlem, hogy külsősök úgy általánosságban (tehát nem csak egy spéci modult) jobban meg tudnák húzni az adott lapban, mint az alaplap tervezői, akik összességben (tehát nem egyénenként) ismerik minden kis porcikáját a lapnak. Sőt, szerintem az adott chip határaival is teljesen tisztában voltak. De inkább ne vitatkozzunk ezen.
Különben meg ez az egész olyan marketing, hogy messziről bűzlik. Jé, a DDR3 még ezt is tudja?! De jó lesz nekünk! Alig várjuk az 1666-as modulokat! Azok vajon mire lesznek majd képesek?! <*egyéb random éljenzés*>
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Házimozi belépő szinten
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Kerékpársportok
- BestBuy topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest