- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
karib
addikt
válasz
Dr. Akula #46 üzenetére
Felhasználásfüggő. Nekem pl. tök felesleges az optikai meghajtó. Film, zene, adat átjön a hálózaton vagy otthon felugrik image-be. Ezért egy optikai meghajtót állandó jelleggel magammal cipelni marhaság.
Nem azt mondom, hogy vesszen az összes optikai meghajtó, de közel sem kötelező tartozék.
A 15'' pedig egyáltalán nem nagy - ha figyelembe veszed a felbontást, aminek én örülnék... 1400x1050, de méginkább 1680x1050. Ez kisebb kijelzőn már nemigen használható. Inkább egy tisztességes kijelzőt cipelek, mint egy optikai meghajtót.
XGA-ra viszont bőven elég 13'' is. -
sssent
senior tag
válasz
Dr. Akula #46 üzenetére
Programozok. Elég sokat
Ennek ellenére már pár éve nem jutott eszembe, hogy szükségem lenne cd-re archiválni a munkámat. Leginkább hálózatra archíválok (esetleg usb-s hdd-re). Egyszerűbb, gyorsabb, megbízhatóbb, és legfőképpen bárhonnan elérem. Sőt más is eléri, ami időnként feltétlenül szükséges. Szerintem a környezetemben nagyobb a valószínűsége annak, hogy valaki a cd-met nem tudja megnézni, mint hogy neten ne tudná elérni, amit neki szánok. Például aki nekem próbál cd-n adni valamit, az bizony néha hoppon marad. Megkérem szépen, hogy fejlődjön kicsit a korral és rakja ki valahova, mert cd-t én bizony nem cipelek.
De végülis mindez csak szokás kérdése (amíg nem kell hozzám hasonló lan-manóhoz alkalmazkodni. A házimozizás ugyancsak. Szerintem jobb az egy bazi nagy TV-n, mint egy ilyen kis nyomorult notebook panelen. Persze van akinek kellhet. Igazából csak arra akartam kilyukadni, hogy kicsit erős azt kijelenteni, hogy a dvd olvasó/író az alap. Van akinek kell, van akinek kifejezetten útban van. Az a jó, ha a gyártók mindkét tábornak megadják a lehetőséget, hogy a saját szájízüknek és felhasználói szokásaiknak megfelelően választhassanak egy nekik tetszőt.
Ebben a csuklótörős dologban viszont valóban lehet valami. Ezek szerint szerencsére nekem még nem kellett olyan vastag gépen gépelnem, hogy ez zavart volna. -
BosXx
aktív tag
válasz
Dr. Akula #46 üzenetére
és 12''-on programozni és DVD filmet fognak nézni az emberek?
meg archiválni?
bármikor wifin, lanon keresztül összekötöd egy desktop géppel, és archiválsz.
annyira nem bevett gyakorlat, hogy alapfelszerelés legyen.
doksikat meg szvsz célszerűbb távoli szerverre, több helyre is menteni
a DVDírónak saját előállítású digitális tartalmaknál van előnye.
De aki egy subnotival képet szerkeszt, videot vág, tömörít, annak külön gratulálok
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Satellite széria új modellcsaládjának tömege optikai egységgel együtt is elfogadható szinten marad.
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest