Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
Igen, nyár vége ota csak Venice-t tudsz venni, szinte mindenhol(ha 939es 3200+ról beszélsz) Van néhány elfekvő nem Venice procik néhány boltban, de ritka már. Ezek:
NewCastle: 130nm, sse3 nincs
Winchester: 90nm, sse3 nincs
Venice-ből is 2 féle van: E3, és E6 steppinges, általánosságban elmondható, h az E3 sokkal jobban húzható, de vannak kivételek. -
emre33
addikt
kérdés: Ma már csak ilyen venice magos procikat árulnak? ami sse3.as? vagy ha veszek akkor figyeljek, mert van még régi is ? 3200+ szeretnék venni
-
Sanya
nagyúr
válasz
Deathcourier #36 üzenetére
barátom, te aztán megfigyelted a hsz dátumot!
-
Konflikt
addikt
Van egy reakciódiőtök
-
Deathcourier
aktív tag
válasz
Overlocker #30 üzenetére
Mar most is lehet pl a64 3200+ szintu jo ar/teljesitmenyu bovitest veghezvinni.
[Szerkesztve] -
Fricó
aktív tag
Mire jo nekem az hogy az új AMD Sempron 2800+ procim támogatja az SSE3t? -
L3zl13
nagyúr
Olvastam. És szerinted valami intelbérenc fegyverrel kényszerítette az AMD-s szerződő felet, hogy aláírja a papírt? Nem valószinű. Gondolom nekik is így érte meg jobban. Akkor meg hol itt a problem?
Az egyik cég pénzért adja a másiknak a technológiát, Jujj mekkora szemétség! Szerintem ez teljesen természetes.
Az hogy az AMD viszont ingyen adja az intelnek a saját fejlesztéseit több oka is van. Egyrészt ez egyfajta természetbeni fizetés gondolom. Azaz az Intel is emiatt kevesebbet kér a saját technológiájáért. Másrészt az AMD-nek sokkal fontosabb, hogy a saját megoldásai terjedjenek el. Az is ezt mutatja, hogy az A64 utasításkészletet ingyenessé tette. -
amon
csendes tag
Ne verd már a nyálad!
he?
Keresztliszensz szerződést kötöttek valamikor, mikor még se A64 se Prescott, se SSE3 nem volt.
Onnantól mindkét félnek joga van a másik fejlesztéseinek használatához. Ennyi.
Mint mondottam igen, így van. Talán ha olvasnál.(gyk: ''A szerződés az szerződés'')
(Amúgy ha jól tudom, nem mindkét félnek joga van, hanem az intelnek _ingyen_ van joga, az amd-nek meg súlyos $-ért. Javíts ki nyugodtan, ha tévedek. Persze lehetünk nagyvonalúak, s akkor kicsit más megvilágításba helyezzük az egészet.)
-
erdoke
titán
válasz
Overlocker #30 üzenetére
Ezek már a nyáron megvehetők, csak pár hónapot érdemes várni az új technológiák kifforratlansága és az áresés miatt.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Alkarcsont #20 üzenetére
Az van, HTT nincs
...
hobizoli -
Raymond
titán
válasz
Alkarcsont #14 üzenetére
Ki tudja. Mar az SSE2 is gyorsabb az Intel-ben.
-
engusz
veterán
válasz
Alkarcsont #20 üzenetére
Az Intel-re gondoltam, de lesz hasonló technológia az AMD processzoraiban is.
-
engusz
veterán
válasz
Alkarcsont #18 üzenetére
A HT-t is egész szépen ''beletuszkolták'' a processzorukba. Gondolom, hogy ez is menni fog. Főleg, ha a kezdetektől fogva számoltak vele.
-
engusz
veterán
válasz
Alkarcsont #14 üzenetére
És mi lenne, ha 64 bites dolgokban pedig az Intel győzedelmeskedne?
Szerintem butaság ilyeneket nézni.
-
Illissius
tag
Ilyenkor mit jelent az, hogy ''rövidesen''? Pár hónap múlva? Jövőre?
-
Alkarcsont
senior tag
Kiváncsi lennék melyik futtatja jobban SSE3 alkalmazásokat buli lenne, ha az AMD leverné az Intel-t ''hazai pályán''
-
engusz
veterán
Okos lépés ez az AMD-től. De mi lenne, ha csak évente adna ki ilyen processzor frissítéseket? Vagy az elején adott volna ki egy ''tökéletes'' processzort. Így is már foglalat csere lesz és vagy 5 fajta processzor.
-
faster
nagyúr
Remélem, a 90nm San Diego magos A64-ben benne lesz. És ha Socket 939 lesz, meg DDR2 vezérlővel, akkor az lesz a következő procim.
-
-
SSE3? Lényegtelen.
Mikor? Hány darab? Mennyiért? -
-
Versus
senior tag
Kíváncsi vagyok mikor indít valaki topikot ''Az AMD gátlástalanul lop az Intel-től'' címmel.
-
IGen, ez kell a felhasználóknak! Az SSE3 optimalizálás innentől nem csak a Prescottoknak jelent előnyt, hanem nagyrészt az AMD Athlon64 processzoroknak is!
Végül is a kereszt-licensz szerződés erről (is) szól! -
L3zl13
nagyúr
Ez mind szép és jó. Már csak a gyártást kéne felfuttatni, hogy az árak essenek.
Meg persze kihozni az új Socket939-es FX-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest