- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
divrapier
tag
c2d kevesebbet fogyaszt sztem, mint a pentiumD es tsai amellett, hogy jol megy (pl e2140), dx10 az tenyleg minek integraltan. gyakorlatilag dx9bol sincs eletkepes integralt. miert nem mindjart 2 lesz, hogy sli-t is tudjon, jol mutatna a dobozon. de ugyanilyennek tartom a ''vegyunk alaplapot, de jot am'' reklamot is, amikor lehuznak 80.000+ forintot es 5%al jobban teljesit, mint a 30.000es. meg a memoriak is, hudejo dualban faja idozitesekkel, mas meg negyedannyiert vesz 2x1 GB samsungot es elvan. (ezt nem arra ertem, amikor tenyleg szukseges a jo memoria, de sok alkalmazas nem igenyes erre).
mas: nekem volt jo nforce-os alaplapom, atomstabilan mukodott az abit nf7-esem. meg volt via-s, van inteles, nem vagyok lenyugozve, bar ez egyeni tapasztalat keves lapkaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Facebook és Messenger
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest