Új hozzászólás Aktív témák
-
nem melexik a 939es foglalat???
ugyérted, az abba valo a64 0.09es az s754be valo pedig 0.13 ?
nade s754be épeszü ember mamár ugyis sempront rak, hiszen olcsó konfignak veszi ... és ugyebár azok SZINTÉN 0.09esek minden egyéb jóval (cnq, 64bit) szal nemértem a problémát ... htpc alapnak egy ilyen cucc NAGYON kellemes, de én inkább olcsóbb foxconnként venném, nem ilyen ''neves'' gyártótól, ahol a logoért fizetek +5ezret
és persze, firewire hiányzik
(jelenleg egy fullintegrált sis lapom van, foxconn, s754, agp ... az integrált VGA viszont nem DVI-os, igy kellett egy ati9550 bele - itt viszont a 6150es már DVI-os, ergo 0 bővitőkártyával lehet komplex géped ... najo, tuner tényleg
) -
raszputyin
senior tag
939-es foglalat... hát izé... először a vid.kártyád lesz üvegnyak. veszel.
Aztán az egymagos procid lesz az üvegnyak. Veszel, feltehetőleg drágábban, mint amennyiért M2-es vagy Intel 775-ös kétmagost vehetnél.
Aztán a DDR1 memória lesz az üvegnyak. Vehetsz prémium memóriát izom drágán, ha még mindig kitartasz a konfigod mellett... És végül jóval többet költöttél, mint ha akár ugyanolyan jó Intelt veszel most rögtön (D 820...)
Akármilyen szimpatikus, ezek miatt a kilátások miatt en bloc elrettentem a 939-estől. Egy konfig épp olyan erős, amilyen a leggyengébb láncszeme...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Óra topik
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Opel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ugyérted, az abba valo a64 0.09es az s754be valo pedig 0.13 ?