- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem melexik a 939es foglalat???
ugyérted, az abba valo a64 0.09es az s754be valo pedig 0.13 ?
nade s754be épeszü ember mamár ugyis sempront rak, hiszen olcsó konfignak veszi ... és ugyebár azok SZINTÉN 0.09esek minden egyéb jóval (cnq, 64bit) szal nemértem a problémát ... htpc alapnak egy ilyen cucc NAGYON kellemes, de én inkább olcsóbb foxconnként venném, nem ilyen ''neves'' gyártótól, ahol a logoért fizetek +5ezret
és persze, firewire hiányzik
(jelenleg egy fullintegrált sis lapom van, foxconn, s754, agp ... az integrált VGA viszont nem DVI-os, igy kellett egy ati9550 bele - itt viszont a 6150es már DVI-os, ergo 0 bővitőkártyával lehet komplex géped ... najo, tuner tényleg)
-
raszputyin
senior tag
939-es foglalat... hát izé... először a vid.kártyád lesz üvegnyak. veszel.
Aztán az egymagos procid lesz az üvegnyak. Veszel, feltehetőleg drágábban, mint amennyiért M2-es vagy Intel 775-ös kétmagost vehetnél.
Aztán a DDR1 memória lesz az üvegnyak. Vehetsz prémium memóriát izom drágán, ha még mindig kitartasz a konfigod mellett... És végül jóval többet költöttél, mint ha akár ugyanolyan jó Intelt veszel most rögtön (D 820...)
Akármilyen szimpatikus, ezek miatt a kilátások miatt en bloc elrettentem a 939-estől. Egy konfig épp olyan erős, amilyen a leggyengébb láncszeme...
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest