- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Hááátt...mifelénk én senkit sem beszéltem le a DDR2-ről,mégsem veszi senki.De ahogy írtam,Én szerintem halva született.És nekem nem muszály,hogy mindig igazam legyen
.És ahogy néztem,a te memód(Kingston HyperX KHX5400) van az első helyen.Na de!!Nekem az 1GB Infineon DDR ramom 17K-ba került.De gondolom a Kingston azért kicsivel több volt.De persze gyorsabb is annyivalAmire mutatni akarok,hogy meg e éri mindenkinek ez a nagy pluszköltség márkás DDR2 ramra,ha sokkal olcsóbban vesz egy nem sokkal lassabb sima DDR ramot.Bár nem tudom,hogy mezei 533-as DDR2-es modulok hogy mennek,de gondolom jóval roszabban,mint a Kingston.Mert nálam most 5400Mb/s az olvasás alap 400Mhz-es DDR rammal.A táblázat szerint (Everest) egy DDR2/533-as konfigot verek ~200MB-al és ~300-400MB-al vagyok lemaradva egy 3.6/duálDDR2-es rendszertől.Bár ezek nem tom mennyire hitelesek.Szal azért DDR ramból,D43-as ramokból pl.,is ki lehet hozni 500Mhz-et és azon már azok is szépen zenélnek egy 3.2-es Prescott társaságában.
És hogy ne csak off.Szóval számora összegzésként azért jönnek be ezek a hibrid lapok,mert egyenlőre jobban bízok a S478/DDR párosban,mint a LGA775/DDR2 párocskába.Mindegyikből a legjobbat kell venni(gyors proci,DDR2-es alaplap,márkás DDR2-es ram),hogy ténylegesen felül tudjon kerekedni a régi rendszereken.De majd egyszer,a távoli jövőben egy messzi-messzi galaxisban...majd egyszer én is váltani fogok.Hogy mire?Még nem tudni..
..szerencsére mindig sikerül rövidre fogni magam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Samsung Note 10 Plus 12/256GB / 12 hó jótállás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest