- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Hááátt...mifelénk én senkit sem beszéltem le a DDR2-ről,mégsem veszi senki.De ahogy írtam,Én szerintem halva született.És nekem nem muszály,hogy mindig igazam legyen
.És ahogy néztem,a te memód(Kingston HyperX KHX5400) van az első helyen.Na de!!Nekem az 1GB Infineon DDR ramom 17K-ba került.De gondolom a Kingston azért kicsivel több volt.De persze gyorsabb is annyivalAmire mutatni akarok,hogy meg e éri mindenkinek ez a nagy pluszköltség márkás DDR2 ramra,ha sokkal olcsóbban vesz egy nem sokkal lassabb sima DDR ramot.Bár nem tudom,hogy mezei 533-as DDR2-es modulok hogy mennek,de gondolom jóval roszabban,mint a Kingston.Mert nálam most 5400Mb/s az olvasás alap 400Mhz-es DDR rammal.A táblázat szerint (Everest) egy DDR2/533-as konfigot verek ~200MB-al és ~300-400MB-al vagyok lemaradva egy 3.6/duálDDR2-es rendszertől.Bár ezek nem tom mennyire hitelesek.Szal azért DDR ramból,D43-as ramokból pl.,is ki lehet hozni 500Mhz-et és azon már azok is szépen zenélnek egy 3.2-es Prescott társaságában.
És hogy ne csak off
.Szóval számora összegzésként azért jönnek be ezek a hibrid lapok,mert egyenlőre jobban bízok a S478/DDR párosban,mint a LGA775/DDR2 párocskába.Mindegyikből a legjobbat kell venni(gyors proci,DDR2-es alaplap,márkás DDR2-es ram),hogy ténylegesen felül tudjon kerekedni a régi rendszereken.De majd egyszer,a távoli jövőben egy messzi-messzi galaxisban...majd egyszer én is váltani fogok.Hogy mire?Még nem tudni..
..szerencsére mindig sikerül rövidre fogni magam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- Ubuntu Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.És ahogy néztem,a te memód(Kingston HyperX KHX5400) van az első helyen.Na de!!Nekem az 1GB Infineon DDR ramom 17K-ba került.De gondolom a Kingston azért kicsivel több volt.De persze gyorsabb is annyivalAmire mutatni akarok,hogy meg e éri mindenkinek ez a nagy pluszköltség márkás DDR2 ramra,ha sokkal olcsóbban vesz egy nem sokkal lassabb sima DDR ramot.Bár nem tudom,hogy mezei 533-as DDR2-es modulok hogy mennek,de gondolom jóval roszabban,mint a Kingston.Mert nálam most 5400Mb/s az olvasás alap 400Mhz-es DDR rammal.A táblázat szerint (Everest) egy DDR2/533-as konfigot verek ~200MB-al és ~300-400MB-al vagyok lemaradva egy 3.6/duálDDR2-es rendszertől.Bár ezek nem tom mennyire hitelesek.Szal azért DDR ramból,D43-as ramokból pl.,is ki lehet hozni 500Mhz-et és azon már azok is szépen zenélnek egy 3.2-es Prescott társaságában.