- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Tesztnek én is azóta nem hiszek annyira,amióta mindenki szidta a Prescottot,hogy ''kályha'',meg ilyenek.Nálam meg idle-ba 36 fok.Megfelő szellőzéssel.Ezért is csak burkoltan mondtam,hogy szar a DDR2
.De mintha a PH tesztben is olvastam volna rosszat DDR2-ről.De mindegy,lényegtelen.És hogy tényleg ne csak off legyen.A következő időszakra ezt terveztem.Év végéig marad ez,ami most van.A memót lecserélem valami húzhatóbbra.Aztán jövő év elején jön ez az i915-ös Asus csoda+3.2-es Prescott és egy 6800/esetleg GT PCI-E karesz meg esetleg 2GB ram(Longhorn ready PC legyen
).Aztán jövő év közepe/vége fele,amikor már ~30K lesz az ára,egy SLI-s,DDR2-es,LGA775-ös lapot egy 64bit-es Prescottal.És fikázni fogom a DDR3-at és az akkor megjelenő új intel tokozást....
ps.:A táblázatban az az IC7-Max3 szorosan a nyomodban van..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Assetto Corsa Rally
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.De mintha a PH tesztben is olvastam volna rosszat DDR2-ről.De mindegy,lényegtelen.És hogy tényleg ne csak off legyen.A következő időszakra ezt terveztem.Év végéig marad ez,ami most van.A memót lecserélem valami húzhatóbbra.Aztán jövő év elején jön ez az i915-ös Asus csoda+3.2-es Prescott és egy 6800/esetleg GT PCI-E karesz meg esetleg 2GB ram(Longhorn ready PC legyen
).Aztán jövő év közepe/vége fele,amikor már ~30K lesz az ára,egy SLI-s,DDR2-es,LGA775-ös lapot egy 64bit-es Prescottal.És fikázni fogom a DDR3-at és az akkor megjelenő új intel tokozást....