Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Ugyan nem itt lenne a helye (hanem gondolom valamelyik RAM-os totyikban), de ha már itt kezdtük el...
Örülök hogy bevallottad, úgy mondasz véleményt pl. a DDR2-ről is, hogy neked magadnak még tapasztalatod sincsen vele...valszeg nagyon sokan vannak így.
Ez nem baj, ezért vannak az újságok, tesztlaborok, hozzáértők...állítólag.
Egy baj van csak: az olvasó/felhasználó/érdeklődő feltételezi, hogy akik a teszteket csinálják, náluk sokkal jobban értenek a dologhoz...pedig ez nincs mindig így!!!!
Te is említetted az Everest-et...meg hogy megvered az 533-as DDR2 rendszert...meg hogy a nemzetközi tesztek szerint is szar...
Szerintem meg nem szar...szerintem meg a tesztek nagy része nudli, abszolút nem hozzák ki a cuccokból a maximumot...az új technológiákból meg feltűnően nem...valszeg azért, mert az ''öreg róka'' tesztelő is jobban ismeri már a csinját-bínját a réginek...az újjal meg most ismerkedik...
A kedvedért alapon is csináltam egy Everest-et...proci és RAM névleges frekiken:
Ezt is megvered...?
Látod a bekarikázott konfigot..? Erősebb procival...?
Tudod mikor kaptam ilyen eredményt...? Ha nem ment a Dual Channel...
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy szinte az összes DDR2-es lap megengedi a 800MHz-es FSB mellé a 600MHz-es RAM sebességet...és ezt az 533-as RAM-ok 99%-a elviseli...
P.S.:
Szal csak óvatosan a mások által végzett tesztek eredményeivel...
A VGA teszteken is csak röhögni tudok...
A legtöbb nemzetközi tesztben 3.2-3.4GHz-es procikkal, 925+DDR2 rendszerekben gyengébb eredményeket produkálnak alapban mint én az előző 915+DDR rendszeremben 3GHz-es procival...szánalmas...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hibrid megoldásokkal szolgál az Asus és az Albatron.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest