- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolffy
aktív tag
válasz
martin555 #35 üzenetére
Hello!
Nem tudom milyen tápcsatlakozóval lógattad be a winyót, mert Samsungokat nem sokat használok rossz tapasztalatok miatt. Ha fehér négy tűs molex csati van rákötve, akkor ügyelj arra, hogy egy a tápból leágazó kábelen csak a winyó legyen. (Maxtorok esetében láttam olyat, hogy ha nem így volt bekötve, kalimpált indulásnál.) Ha van a tápon SATA tápcsati (fekete, enyhén L-alakú) és azzal van bekötve a winyó, akkor az szerintem jó úgy.
Jobb most nem jut az eszembe. Minden esetre ha klattyog egy winyó, az rossz jel. Vagy a feszkóval van valami, vagy a winyó elektronika kavar be a vezérlésbe, esetleg mechanikai hiba. (Hangsúlyozom, szerintem.)
Nem okoskodásnak mondom csak szubjektív, de manapság a winyók annyira szarok, hogy én végigpróbálva mindent mondom, hogy Hitachi-n kívül mást nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Cyberpunk 2077
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Seagate 2 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest