- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
igen, nalam is igy nez ki, imho ez opera bug (8.0.1 es 7.54 is)
ie es ff (mert nincs beallitva, hogy popup uj fulon nyiljon, igy uj ablakban nyilik) eseteben pedig lathato egy kicsi, ugy 50*50px meretu bongeszoablak (ez nyitja meg a dialogust)
netscape 8 alatt jo (ez uj fulon nyitja meg, de itt az operaval ellentetben ures lapot latok)
tildy: ez a pop-up nem az a pop-up - nezd meg a secunia test-jet, amit Sil linkelt #3-ban
vagy a 8.0 a prompt-ra is kiirta a cimet (sajna nem neztem meg, csak a 8.0.1 telepitese utan)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
szoval akkor a prompt-rol van szo - engem ez zavart meg, mert nelema popup, az a window.open (mind pl a reklamok, vagy itt ph-n a juzser adatlapja)
egyebkent egy kis erdekesseg => Bővebben: link (nalam ilyen a woindoze aszatl, es egybol feltunt, hogy ezt biza nem a gugloi kerdezi)
-
tomcs
őstag
ez az egesznek a lenyege, le van irva.
azt hiszed a bankod oldalara mesz, es valoban a bankod valodi oldala nyilik meg, csak a popup meg az elozo oldal maradeka.
amugy kivedted a tamadast, ha nem klikkelgetsz emailben linkekre, hanem ha bankolni akarsz, szepen bepotyogod a bankod cimet. persze meg mindig torhetik a dns rendszert... -
tomcs
őstag
hmm.. ezt a config-ot nem is ismertem, hasznos.
amit mondtam az is lenyegeben ezt csinalja
na kiprobaltam a tesztet is, az en beallitasaimmal megjelenik a google, kozepen egy ures ablak szabalyosan cim sorral mindennel es nemileg kesobb egy dialog.
ez azert felkeltene a gyanumat, de el kell ismerni, nem tokeletes, naiv user siman bevenne
opera ezt hogy oldja meg?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest