- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
corlagon
senior tag
én azt nem értem, hogy egy telefonbeszélgetés miért kerül rögzítésre
Nem telefonbeszelgetes volt
Schwarzenegger aides routinely tape his speechwriting sessions so the writers can keep a record of his thoughts and speaking patterns. The newspaper did not say how the tape was obtained.
[link] -
törölt tag
nos, lehet nem ide tartozik, de lehet koze hozza, ha mar maganbeszelgetesrol volt szo...
koztudott, hogy 010911 ota bevezettek, hogy barkit lehallgathatnak... ezt az amerikaiak is csak ugy nyeltek le, hogy szepen meg lett mondva, hogy ezzel segithetik a halozat lebukasat, az elet jobbatetelet... de ha azt mondtak volna, hogy lehallgatunk, kussojja, akkor ebbol is nagy ellenallas lett volna... csak ezt elfelejtik az emberek...
egyebkent amerikaban meg mindenki lehallgat mindenkit, ez nem ujdonsag, lehetne nekik annyi eszuk, hogy ezt kijatszak... -
sbazsi
veterán
válasz
venember83 #7 üzenetére
én azt nem értem, hogy egy telefonbeszélgetés miért kerül rögzítésre. és ha már rögzítésre került, akkor miért kerül olyan gépre, amit simán fel lehet törni?! (kiindulva abból, hogy tényleg volt jelszavas meg hasonló védelem...)
de tényleg nem értem miért kerülnek rögzítésre, és utána miért kerülnek gépre... -
faster
nagyúr
blvr
-
törölt tag
ezeknek a nagyon komoly amerikai politikusoknak lehetne mar annyi eszuk, hogy nem mondanak ilyeneket...
egyebkent nem talalok kivetnivalot a magyar verzioban, sot, meg igaza is lehet -
csudri
őstag
válasz
venember83 #7 üzenetére
Azért rakták fel, mert n00b-ok. Vagy lehet, hogy pont azért, hogy lopják el és ők meg mondhassák, hogy a demokraták még a hackerkedéstől sem riadnak vissza!
Lásd anno itthon az mszp-s szerver feltörése, ahol nem volt fent semmi különös anyag, de mivel csak az számított, hogy feltörték, nem pedig az, hogy mit találtak, így a fidesz kapott egy rossz pontot. -
venember83
nagyúr
1. Borzaszto, h a great US of A-ben mar minden kijelentes amiben emberek faji hovatartozasa szerepel rasszistanak szamit.
2. Mi a p*csnek tesznek fel ilyen audiofajlt 1 sajat oldalukra? Nem gondoljak, h hiaba vedik azt barmilyen rendszerekkel, ugyis fel fogja valaki torni? -
GAlli
tag
ebből is látszik hogy az ő kezük volt a dologban
Összeesküvés elmélet rullz
-
L3zl13
nagyúr
Nem semmi. Az amerikaiak lopnak tőlünk választási botrányötleteket!
Tisztára MSZP szerverügy. -
Kriza
őstag
Ennek mi köze van az IT hírekhez???
Egyébként ha tényleg csak ennyit mondott, semmi szégyelnivalója nincs - szerintem. -
törölt tag
Rasszista? A magyar verzioban semmi kivetnivalot nem talalok, plane ha ilyesmi maganbeszelgetesben hangzik el. Persze lehet az angol eredeti nem ennyire artatlan.
Lehet hogy en is egy rohadek rasszista vagyok? -
PPeter
addikt
Semmi kétség, vissza kell küldeni a múltba, hogy helyretegye a dolgokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest