- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Aktív témák
-
esteban
senior tag
Danoktol ezt is meg lehet rendelni 155e + post + AFA, szoval alig lesz 200felett. Sok helyen dicserik, bar en meg mindig azon a velemenyen vagyok, hogy 2x17-es arban szinten ennyi, es 2x akkora a kepernyod ...
-
twollah
nagyúr
Nagy duzzogva elfogadnám a hangszóró mentes változatot.
-
xuldar
addikt
válasz
CsendPenge #14 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, és én is a sex-en gondolkodtam, hogy évente +20-30ezret simán bele tudnék implementálni :), és egy ilyen monitort valóban nem váltanék le sok évig.
-
CsendPenge
őstag
Huhh...finom cucc! Engem az lepett meg, hogy ''csak'' 200 EFt-ba kerül. Lehetne egy cikk erről a monitorról...hadd tudjuk meg, hogy mennyire jó! :)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Azt monda ma vki, hogy nagyon pva-nak tun9ik a dolog????:-)))
udv
neduddki -
LordX
veterán
Lehet ezt venni SEx-ben majd? Ha igen, megvan, hogy mire költöm (apu) 60e Ft-ját 3 évig :)
-
elmo
aktív tag
Húúú, ha most lenne fölös 200k-m, asszem vennék egy ilyet. Vagy 10 évig biztos nem kellene monitorcserén gondolkodnom. :D
-
&rush
csendes tag
Volt az OfficeDepot katalogusában egy 15-ös TFT asszem 60kHUFfért. És 20 ms-cel reklámozták. Sztem ennek a Samsungnak 25 ms-je még ezerszebb hihetőbb mint amit az OfficeDepot-ban odavéstek
-
zsoltee10
addikt
Viszont az a 25ms lehetne 15 is, és akkor még jobb lenne. :) Nem mintha ebben az esetben rohannék érte a boltba. :)
-
erdoke
titán
Hú, ez nagyon teccik! Nem mintha szükségem lenne a 750:1 kontrasztra, de az új technológia talán más újítást is jelent. 240e lesz ez, mire javában kapható.:(
-
simonzé
addikt
200e alatt nem kapsz 19'-os TFT-t, szóval nem rendkívüli az ár.
Szerintem biztosan készül már egy PSP kiegészítés, ami nem a fotót forgatja el 90°-kal, hanem a monitort. :) -
zsoltee10
addikt
Nem rossz. Persze továbbra is csak álom marad. Mennyibe kerül?
Aktív témák
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- iPad topik
- World of Tanks - MMO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest