- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KriszBoy
senior tag
Örülnék egy UMPC topiknak! Gondolom nem sok embernek van, de akkor is olvasgatnék róla... Ki tudja!
-
Sczor 2
csendes tag
szerintem nagyon faszák de ezen belül internet müködhet zsinor nélkül?vagy valami kiegészitö kell? amugy 300 ezer forint már budapesten vehető...elég faxa amugy szerintem
[link]én szivesen elfogadnák 1 et -
Rosep
senior tag
A Q1 ára felszereltségtől függően 1000 euró körül kezdődik, és várhatóan ezt az árszintet célozza meg Asus UMPC-je is.
Hát ez az... Mikor először híreztek, 600 dolláros indulóárról volt szó. Sőt, lesznek egyes típusok 500 dollárért is azt írták. Na akkor mondtam veszek egyet. De mindig ez van. Mire ideérnek lesz az 300e Ft is.
1000 euróért??? Ezek megőrültek... -
atosz
őstag
En is erre gondoltam, hogy a nagy meretu flash memoriaknak lenne ezekben helye.
Nekem tetszenek amugy ezek a kutyuk. Remekul kivalthatjak a ultraportable noitkat es a PDAkat. De onmagaban keves. Tehat elfogadnek egy ilyet es melle egy nagyon faxa T&L esetleg kismeretu tablat asztali hasznalathoz. -
erdoke
titán
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
A 2007-ben debütáló Intel mobil chipsethez már közvetlenül kapcsolható flash memória a bootolást (vagy mást) gyorsítandó. Úgyhogy a bő egy év múlva megvehető második generációs Origami már ebben is jobb lesz.
-
macilaci78
nagyúr
Egy-egy filmet, pótakku +9 óra üzemidőt jelent, Szeged-Győr MÁV, és akkor még mindig hozzá sem nyúlt a benne lévő akksihoz, amivel le lehet vezényelni a tárgyalást pl kivetítőn, vagy egy nagyobb moncsira felnyomva a képet, merthogy VGA-kimenet van rajta.
WiFi, bucituci, akár lanozni is lehet vele akárhol, tetszik. (Lan alatt akár a közös munkát is lehet érteni, fájlmegosztást, miegymást.)
És azért ez már mindjárt nem foglal épp csak annyi helyet, mint egy magára valamit is adó dekoratív üzletasszony piperecucca. Ergo, ezt utaztatni is több értelme van, mint a sok sminket.
Azért remélhetőleg a PDA-tól is átvesz néhány jó tulajdonságot, ami pl a ki-bekapcsolás sebességét illeti. -
-
Den
veterán
-
Dufresne
addikt
Mindkét modellnél ottvannak az adatok súlyra és méretre vonatkozóan és valóban a tablet és pda között vannak árban és méretben is
Kíváncsi lennék majd a beléjük került szoftver tudására, nameg a végleges hazai árára mondjuk az alapmodelleknek
Egy külső dvd íróval akár egy egyszerűbb kis csendes otthoni internetállomás is lehet, akár filmezés és zenehallgatással kiegészítve.
Igaz 200k körül már simán kapni nagyobb teljesítményű teljes értékű notebookokat is -
orbano
félisten
Bevallom, kicsit olcsóbbra számytottam (bár valóban a tabletek és a PDA-k között van az ára). Kíváncsi lennék egy ilyenre élőben, így a kép alapján egész picinek tűnik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest