- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KriszBoy
senior tag
Örülnék egy UMPC topiknak! Gondolom nem sok embernek van, de akkor is olvasgatnék róla... Ki tudja!
-
Sczor 2
csendes tag
szerintem nagyon faszák de ezen belül internet müködhet zsinor nélkül?vagy valami kiegészitö kell? amugy 300 ezer forint már budapesten vehető...elég faxa amugy szerintem
[link]én szivesen elfogadnák 1 et -
Rosep
senior tag
A Q1 ára felszereltségtől függően 1000 euró körül kezdődik, és várhatóan ezt az árszintet célozza meg Asus UMPC-je is.
Hát ez az... Mikor először híreztek, 600 dolláros indulóárról volt szó. Sőt, lesznek egyes típusok 500 dollárért is azt írták. Na akkor mondtam veszek egyet. De mindig ez van. Mire ideérnek lesz az 300e Ft is.
1000 euróért??? Ezek megőrültek... -
atosz
őstag
En is erre gondoltam, hogy a nagy meretu flash memoriaknak lenne ezekben helye.
Nekem tetszenek amugy ezek a kutyuk. Remekul kivalthatjak a ultraportable noitkat es a PDAkat. De onmagaban keves. Tehat elfogadnek egy ilyet es melle egy nagyon faxa T&L esetleg kismeretu tablat asztali hasznalathoz. -
erdoke
titán
válasz macilaci78 #8 üzenetére
A 2007-ben debütáló Intel mobil chipsethez már közvetlenül kapcsolható flash memória a bootolást (vagy mást) gyorsítandó. Úgyhogy a bő egy év múlva megvehető második generációs Origami már ebben is jobb lesz.
A legjobb aláírás a héten
-
macilaci78
nagyúr
Egy-egy filmet, pótakku +9 óra üzemidőt jelent, Szeged-Győr MÁV, és akkor még mindig hozzá sem nyúlt a benne lévő akksihoz, amivel le lehet vezényelni a tárgyalást pl kivetítőn, vagy egy nagyobb moncsira felnyomva a képet, merthogy VGA-kimenet van rajta.
WiFi, bucituci, akár lanozni is lehet vele akárhol, tetszik. (Lan alatt akár a közös munkát is lehet érteni, fájlmegosztást, miegymást.)
És azért ez már mindjárt nem foglal épp csak annyi helyet, mint egy magára valamit is adó dekoratív üzletasszony piperecucca. Ergo, ezt utaztatni is több értelme van, mint a sok sminket.
Azért remélhetőleg a PDA-tól is átvesz néhány jó tulajdonságot, ami pl a ki-bekapcsolás sebességét illeti.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Den
veterán
jóval kisebbek és olcsóbbak mint egy mai ultraportable noti. márpedig egy mai ultraportable is mesésen hordozható, a 15 colos utazóbőrönd notikhoiz képest, hát még ezek.
alig várom hogy megjelenjenek, nekem tuti lesz ilyenem. ennélkisebb már használhatatlan lenne.www.simson4t.hu
-
Dufresne
addikt
Mindkét modellnél ottvannak az adatok súlyra és méretre vonatkozóan és valóban a tablet és pda között vannak árban és méretben is
Kíváncsi lennék majd a beléjük került szoftver tudására, nameg a végleges hazai árára mondjuk az alapmodelleknek
Egy külső dvd íróval akár egy egyszerűbb kis csendes otthoni internetállomás is lehet, akár filmezés és zenehallgatással kiegészítve.
Igaz 200k körül már simán kapni nagyobb teljesítményű teljes értékű notebookokat is -
orbano
félisten
Bevallom, kicsit olcsóbbra számytottam (bár valóban a tabletek és a PDA-k között van az ára). Kíváncsi lennék egy ilyenre élőben, így a kép alapján egész picinek tűnik?
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE M15 R7 15.6" FHD 165Hz i7-12700H 32GB DDR5 1TB RTX3070Ti 8GB
- Microsoft Surface Laptop 7th Edition - Snapdragon X Plus / 16GB RAM / 512GB SSD / Copilot+ PC - ÚJ!
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
- Asus Vivobook 15.6 FHD, Ryzen 5 4600H, 8GB, 512GB SSD, WIN11 home, 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest