Új hozzászólás Aktív témák
-
firstman
csendes tag
Na szoval én ugy tudom,hogy azért vitték le az órajeleket a 6600 gt agp karikon, mert van benne egy csip ami átalakítja a pcie jeleket olyanná, hogy a agp is tudja használni. Ez a csip pedig pénzbe kerül ezért nem tetek bele olyan minöségi cuccokat mint a pci ex-esbe.
-
Neck
veterán
Már bocsi de a 6600 GT hogy kerül ide? ne offoljunk már!
Egyébként meg nem olyan biztos az hogy elveri, nekem nem Doom3 kártya kell hanem videókártya...
Majd meglátjuk. -
Scream007
őstag
ez bíztató, de valami oka csak van hogy lejjebb tették az orajleket, a marktingen kivül.
-
Scream007
őstag
hát nem tudom, de ez akkor is egnyoság.
450/900as 6600gtnél semmi garancia nincs hogy megy 500/1000-en!!!
lehet szar ram van rajta, és akkor annyi.
jo a gpu esetében elméletileg mennie kell, mert ugye ugyanazon chip van rajta, de ki tudja..vannak a tuningba rejtéjek is.
én ugy láttam több helyen a pci-xes 6600gt-t van amelyik gyártó ddr3mal szereli???
ez csak pci-x esetén lehetséges vagy lehet agp-s karin is ddr3 ram, mert akkor tuti pár cég ráteszi az agps-re, és az tán jobban huzhato -
Lest4t
aktív tag
en ugy tudtam hogy a pci s nek alacsonyabb az orajele nem? és az agpsnek magasabb az orajele és sztem igy is van
-
Pukii
senior tag
válasz
Scream007 #18 üzenetére
Elárulok valamit:A csokentet orajelu gf 6600gt kb ugyanolyanolyan gyors mint a magasabb orajele futo pci-e s gf 6600gt.Nem értem miért van igy ,de igy van.És ha anyira zavar az ,hogy kiseb orajelen megy az aghpss akkor tuningold fel a pci-e s változuat sebeségére és kész.
-
Scream007
őstag
kivéve akkor ha ezzel a tuninggal esetleg elveri a 6600 GT-t.
nagyon szemét huzás szerintem az nvtől hogy az agp-snek csökkenti az orajelét.
dögöljön meg!!!!!
én nem fogok azé pci-xet venni, hogy ne legyne csökkentett.
ha ati nem csinál ilyet, akkor mindneképp ő fog nyerni, és akkor az nv megint saját maga baszta el. -
kzoltann
aktív tag
sztem ennek az árábol kijön egy gef6800
-
Neck
veterán
Még valami
''mivel a kártyához mellékelt iTURBO szoftver segítségével gyakorlatilag egy gombnyomással 460/960 MHz-re lehet tornászni a grafikus chip, illetve a memória órajelét''
Szoftver! Tehát nem turbó gomb a géped elején. Szerintem. -
Neck
veterán
És persze nem mellékesen a HIS IceQ hűtést kapod a karira ami nagyon jól hűt, tehát tuti jól húzható, nem kell rá a Zalman, és még szép is!
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Itt nem azt kell nézni hogy most iturbo meg gomb meg mérnem lehet atitool -al.
Mert lehet.
Hanem azt kell nézni hogy a gyártó átszitázza a kártyákat és szvsz gyakorlatilag garantálja, hogy annyit biztos tud a kártya stabilan. Mert különben ha nem tudna nem kapna gombot. Nem kell fikázni; ha profi vagy és tuningolsz akkor nem használod a gombot! Hu de nagy tragédia! Viszont ha áldozol rá akkor nem zsákbamacskát veszel...
[Szerkesztve] -
Mike T.
tag
Bár a honlapon nem találtam pontos infot, de nem hinném, hogy ez egy tényleges gomb lenne. A megoldás software-es. A gomb pedig ''csak'' a monitorodon jelenik meg. Szvsz!
Az is valami, hogy gyárilag beleteszik ezt a lehetőséget, és nem kell bios cserével, órajel próbálgatással játszani. Azért elég szép teljesítmény növekedés érhető el az iTurbo gombbbal... És a hűtése (ha tényleg azt tudja) akkor nem egy rossz darab! -
polika
senior tag
bocsi nem akartam senkit se elkedvetleníteni semmi bajom nincs a kártyával nagyon jó, én csak azon tűnődtem minek ide iturbó gomb miért nem lehet ezt hardveresen intelligensen megcsinálni vagy esetleg szoftveresen...én pl nem akarnám nyomkodni meg előlapra beszerelni egy vga kártyát iturbóba berakó gombot
-
Scream007
őstag
lehet nem is kell 6600 gt, mert ez szebb
agp-st kérek azonnal!!!! -
Apophis
őstag
Nagyon jól néz ki az a kártya. Nem tudom, mit szívóztok!!!
Már az is baj, ha van némi kis extra hütési kapacitás???
[Szerkesztve] -
polika
senior tag
ez az iturbó gomb elég röhejes, ha stablian megy azon a frekin akkor minek be ki kapcsolni?
de ha már ennyire az áramszámlán akarnak spórolni azon a plusz 5-10W-al is amit a normál/20-30 mhzel magasabb működés jelent akkor inkább lenne valami intelligens a karesz terheltségétől függő megoldás ami automatice lejebb veszi a karesz órajelét ha nincs terhelve, mint ahogy a mobil formáknál is van...
nekem ez az iturbó gomb azt a régi PC-s turbó gombot jutattja eszembe ami mindig turbóra volt kapcsolvaszvsz parasztvakítás, de lesz elég paraszt aki bedől neki és nagypofával iturbózik
-
Renwick
őstag
A hírben szereplő kártya itt megnyerhető: Bővebben: link
üdv
R. -
Loretto
veterán
áh de gyors voltál.
klassz a kép -
rudi
nagyúr
Jó hogy látukn egy normálisabb coolert ezeken az X700-akon. Az a gyárti, amivel az ATI kijött hangban, méretben és megjelenésben is nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest