Aktív témák
-
DerMedve
csendes tag
Itt találtam BIOS-okat és hozzá programokat, érdemes körülnézni. Ja és figyeljetek oda, mert néha html-oldalakat tölt le zip kiterjesztéssel.. nekem 3-adszorra sikerült jól letölteni mindent..
Progik:
http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php
BIOS:
http://www.3dchipset.com/bios/ati/warp11/index.php
Megtalálható itt az X-bit által hivatkozott 97npHerc.zip is!!!DerMedve
-
Zolcsy_3298
tag
Nosza!
-
murrayd
csendes tag
Megvan valakinek a hackelt 9700 bios? Az xbitlabs által linkelt site túllépte a megengedett forgalmat... ;]
-
Satan-Claus
senior tag
Nálunk Fehérváron tele van a város az IBM-ből elbocsátott emberekkel, akik a forrasztó részlegen dolgoztak. Csak menni kell az utcán, és megkérdezni a szembejövőket. 10 prcen belül biztosan találsz valakit...
''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
andropov
csendes tag
A RivaTuner vagy _szoftveres_ megoldason dolgozik, azt irjak egy het es kidobjak. Ez lesz az ev tunning cucca, amig nem valtoztatnak a hardveren :).
[L]http://www.guru3d.com/comments.php?id=1072&category=1&PHPSESSID=876e96347140a888cda3719da105c811[/L]andropov
-
aDamker
aktív tag
Sehol nem lehet kapni magyarországon.
Listán is csak egy helyen van ,de ott is elfogyott......:/ -
telcom
tag
Sok szerencsét a kisérletezőknek, bár én azért utánaolvasnék alaposabban. :t
telcom
-
hobizoli
nagyúr
:)...csak vmi feher szinu anyagot (folyatoszer, vagy mi a banat az??)
Na most kepzeld el ugyanezt egy hutoborda alatt. Azt ott ki latna meg??? Nem is kell olyan csodaszepnek lennie, mint ami azon a deszkan volt...
hobizolitöbb drón kell ;P
-
bazs
aktív tag
Ha elbaszom, úgyis visszacserélik, ha nem égetem át a kártyát nincs az az Isten aki kiszúrja, ha csak nem direkt ezt keresi
Pont most fogyott el...
-
Tiggr
tag
A 9500 PRO nem is jó erre, csak a 9500! A PRO-nak ugyanis más a memóriabusza (tényleg 128 bites), a sima 9500-nél viszont a 64 MB-vel érik el, hogy csak a busz felét foglalja el, vagyis 128 bitet a 256-ból. Ha valamelyik kártya 128 MB-t hordoz, akkor az 256 bites busz.
Ilyen kártyája van pl. a Sapphire-nek. Hogy itthon kapható-e, vagy kapható lesz-e vmikor, azt nem tudom!
Tehát a fenti trükköt csak 128 MB-os, RADEON 9500 kártyákon lehet elsütni. Remélhetőleg nem szó szerint... :) -
arn
félisten
csak ott a problema: hogy az ugyanarra a nyakra epulo kartyaknal... csakhogy az ujabb kaphato 9500prok mar nem arra epulnek. imho ezt el lehet felejteni... mellesleg en sem allnek neki egy tobb mint 50e hufos kartyanak egy pakaval.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Surranó
aktív tag
Tiggr: ''frissítjük az ismert, hackelt warp11-esre frissítjük'' ... frissítjük nagyon :)
Azt nem értem, miért jó az ATinak meg az AMDnek is, h ilyen rövidre zárható vackokat raknak a felületre. Könnyebben szerelhető? Akkor is nyomhatnának rá valami mutatós műanyagot. Gyártók szempontjából egy hasznát látom: szegény kezdő (v fémsapkás celeronhoz, netán zsírt nem igénylő régi procikhoz szokott) júzer rányomja a szőlőzsírt, osztan viszi vissza garanciális cserére, hogy leégett. Osztan megköszönheti a kiskernek, ha kicserélik. Szerintetek többnyire kicserélik vagy nem? :) -
Sikló
tag
Ha ez igaz, akkor hamarosan, nem lehet majd kapni ilyen kártyát sehol sem. De jó lesz, hisz most se lehet kapni. Megjelenik, és el is tűnik! :))
''Attól, hogy valaki paranoiás, még üldözhetik...''
-
MM
őstag
Azért én még kicsit várnék, míg pár ember elb@ssza, aztán ha már mindent lehet tudni (azt is, hogy MINDEN 128MB-os sima 9500-al meg lehet csinálni, vagy pontosan melyekkel), akkor vágnék bele.
Egyébként ha jól tudom BBA csak 9500 64MB és 9500PRO 128MB létezik, a többi mind PBA, bár teljesítmény szempontból azt hiszem mindegy. -
Ploszi
senior tag
bakker, én se találok megfelelő kártyát egyok bótba se, ha vmi rálel írjon már 1 mailt :D
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
-
-
Johnny
senior tag
Emlékezetem szerint csak az első szériás 9500-ösök épültek a 9700-es nyákjára. A második sorozathoz már újratervezték azt és mellesleg jelentős sebességnövekedést értek el. Legalábbis ezt olvastam anno, talán az Anandtechen.
Azért akit érint a dolog forrasztgatás előtt nézzen utána. -
bdav
őstag
Hát én tuti nem állnék neki forrasztgatni a videokártyám chiptéj azért hogy 200 fps helyett 250 menjen kvék3ba :)) Jó lenne bőven a sima 9500pro is :D
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Peet
senior tag
Nem is lehet 9500-t kapni, legalábbis én nem találtam még sehol!:)
-
battisti
tag
jep, nem semmi. Bár nekem sincs elég lovettám 9500-ra se... :((
batt
-
Panther
HÁZIGAZDA
YEEEEEEE
(kár hogy 9500-asra sem telik :DDD)[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]