- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Analóg fényképezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
DerMedve
csendes tag
Itt találtam BIOS-okat és hozzá programokat, érdemes körülnézni. Ja és figyeljetek oda, mert néha html-oldalakat tölt le zip kiterjesztéssel.. nekem 3-adszorra sikerült jól letölteni mindent..
Progik:
http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php
BIOS:
http://www.3dchipset.com/bios/ati/warp11/index.php
Megtalálható itt az X-bit által hivatkozott 97npHerc.zip is!!! -
Zolcsy_3298
tag
Nosza!
-
murrayd
csendes tag
Megvan valakinek a hackelt 9700 bios? Az xbitlabs által linkelt site túllépte a megengedett forgalmat... ;]
-
andropov
csendes tag
A RivaTuner vagy _szoftveres_ megoldason dolgozik, azt irjak egy het es kidobjak. Ez lesz az ev tunning cucca, amig nem valtoztatnak a hardveren :).
[L]http://www.guru3d.com/comments.php?id=1072&category=1&PHPSESSID=876e96347140a888cda3719da105c811[/L] -
aDamker
aktív tag
Sehol nem lehet kapni magyarországon.
Listán is csak egy helyen van ,de ott is elfogyott......:/ -
telcom
tag
Sok szerencsét a kisérletezőknek, bár én azért utánaolvasnék alaposabban. :t
-
hobizoli
nagyúr
:)...csak vmi feher szinu anyagot (folyatoszer, vagy mi a banat az??)
Na most kepzeld el ugyanezt egy hutoborda alatt. Azt ott ki latna meg??? Nem is kell olyan csodaszepnek lennie, mint ami azon a deszkan volt...
hobizoli -
bazs
aktív tag
Ha elbaszom, úgyis visszacserélik, ha nem égetem át a kártyát nincs az az Isten aki kiszúrja, ha csak nem direkt ezt keresi
-
Tiggr
tag
A 9500 PRO nem is jó erre, csak a 9500! A PRO-nak ugyanis más a memóriabusza (tényleg 128 bites), a sima 9500-nél viszont a 64 MB-vel érik el, hogy csak a busz felét foglalja el, vagyis 128 bitet a 256-ból. Ha valamelyik kártya 128 MB-t hordoz, akkor az 256 bites busz.
Ilyen kártyája van pl. a Sapphire-nek. Hogy itthon kapható-e, vagy kapható lesz-e vmikor, azt nem tudom!
Tehát a fenti trükköt csak 128 MB-os, RADEON 9500 kártyákon lehet elsütni. Remélhetőleg nem szó szerint... :) -
arn
félisten
csak ott a problema: hogy az ugyanarra a nyakra epulo kartyaknal... csakhogy az ujabb kaphato 9500prok mar nem arra epulnek. imho ezt el lehet felejteni... mellesleg en sem allnek neki egy tobb mint 50e hufos kartyanak egy pakaval.
-
Surranó
aktív tag
Tiggr: ''frissítjük az ismert, hackelt warp11-esre frissítjük'' ... frissítjük nagyon :)
Azt nem értem, miért jó az ATinak meg az AMDnek is, h ilyen rövidre zárható vackokat raknak a felületre. Könnyebben szerelhető? Akkor is nyomhatnának rá valami mutatós műanyagot. Gyártók szempontjából egy hasznát látom: szegény kezdő (v fémsapkás celeronhoz, netán zsírt nem igénylő régi procikhoz szokott) júzer rányomja a szőlőzsírt, osztan viszi vissza garanciális cserére, hogy leégett. Osztan megköszönheti a kiskernek, ha kicserélik. Szerintetek többnyire kicserélik vagy nem? :) -
Sikló
tag
Ha ez igaz, akkor hamarosan, nem lehet majd kapni ilyen kártyát sehol sem. De jó lesz, hisz most se lehet kapni. Megjelenik, és el is tűnik! :))
-
MM
őstag
Azért én még kicsit várnék, míg pár ember elb@ssza, aztán ha már mindent lehet tudni (azt is, hogy MINDEN 128MB-os sima 9500-al meg lehet csinálni, vagy pontosan melyekkel), akkor vágnék bele.
Egyébként ha jól tudom BBA csak 9500 64MB és 9500PRO 128MB létezik, a többi mind PBA, bár teljesítmény szempontból azt hiszem mindegy. -
Ploszi
senior tag
bakker, én se találok megfelelő kártyát egyok bótba se, ha vmi rálel írjon már 1 mailt :D
-
Johnny
senior tag
Emlékezetem szerint csak az első szériás 9500-ösök épültek a 9700-es nyákjára. A második sorozathoz már újratervezték azt és mellesleg jelentős sebességnövekedést értek el. Legalábbis ezt olvastam anno, talán az Anandtechen.
Azért akit érint a dolog forrasztgatás előtt nézzen utána. -
bdav
őstag
Hát én tuti nem állnék neki forrasztgatni a videokártyám chiptéj azért hogy 200 fps helyett 250 menjen kvék3ba :)) Jó lenne bőven a sima 9500pro is :D
-
Peet
senior tag
Nem is lehet 9500-t kapni, legalábbis én nem találtam még sehol!:)
-
battisti
tag
jep, nem semmi. Bár nekem sincs elég lovettám 9500-ra se... :((
-
Panther
HÁZIGAZDA
YEEEEEEE
(kár hogy 9500-asra sem telik :DDD)
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest