Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
a hiba megerősítve, P4P800-ban is sz@r a kártya...
-
twollah
nagyúr
Szep kis fiasko.
-
-
Vitus
őstag
Nekem powermagic ati radeon 9000 volt ami nem mert a kt333, kt400-as chipsettel más viásba nem probáltam. Átvittem a haver inteles gépében és azóta is müködik neki.
-
CsendPenge
őstag
Hááát, ez kellemetlen. Érdekes kérdés, hogy mi lehet a hiba oka? Illetve bennem is felmerült a kérdés, mi a helyzet az egyéb chipset-ekkel? (mert akad via chipsetes pentium lap is)
-
Fr4G
aktív tag
Szerencsére (?), egyelore nem ''fenyeget'' a veszély, hogy ilyet vasaroljak :))
-
-Devil-
aktív tag
NForce2, esetleg VIA Chipsetes lappal nem próbálták? :D
-
bzs
tag
Az MSI kicsit individualista módon próbálta megközelíteni a szabványt. (Keresett egy rövidebb utat az erdőn át...) Nem jött be neki. Nem először. Majd megmagyarázza. Esetleg megpróbálja kijavítani. Ettől még nem kell az egész céget fikázni. Gondolom, akik itt szitkozódnak, azok is hibáztak már.
Az is lehet, hogy itt is valami hátulról-mellbe sutyiban teljesítménynövelős idétlenséggel próbálkoztak, mint a 875-ös alaplapjaik dinamikus órajel-változtatgatása. -
e-biza
őstag
hát az abit gf4-ek sem indultak minden abit lapban :) én nem tudom pontosan mi lehet ilyenkor a bibi? mármint hogy ezekkel nem indul a kártya.lehet egy egyszerü bios refresh megoldalán?gondolom az érintkezöket csak úgynem lehet össze-vissza kötögetni
-
Genialis
aktív tag
Ez csak azért gáz, mert az egyetlen 5900FX amit eddig a magyar piacon felfedeztem bolti árlistában az MSI...
-
Break
senior tag
Összegezve : EZ AZÉRT MÁR NAGY GÁZ !!!!!
Bár az erdeti cikket nem olvastam (a tesztet) de gondolom, hogy nem egy db alaplappal hozta ezt a hibát..... :( :( -
&rush
csendes tag
Valószinüleg ezreket érint ez a kompatibilitási hiba itt a PH!-n :DD
-
kalcika
tag
Vegyünk hozzá MSI deszkát, azokkal megy :DD
-
engusz
veterán
Az MSI szárnyal felfelé! Csak néha nem figyelnek oda. :(((
Sose vennék MSI terméket...
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vicces képek
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest