Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
Mivel az adott meghajtó külön írási stratégiával rendelkezik a megfelelő minőségű 16X lemez 18X írásához, ezért azt meg tudja oldani. Viszont miért kezdje 7X sebességgel egy olyan írott lemez olvasását, amiről nem tudja, hogy az milyen minőségű lesz? Szerinted mennyi esélye van annak, hogy az írott lemezek nagy többségét gond nélkül be tudná olvasni 18X sebességgel?
Elméletben megoldható lenne, ha elég sokrétű vagy sokféle olvasási stratégiát tennének a FW-be, de ez sok plusz melóval jár. Ilyenkor vacak minőségű lemeznél addig váltogatná vissza az olvasási sebességet (cserélné a stratégiákat), amíg megfelelőt nem találna.A legjobb aláírás a héten
-
-
PPeter
addikt
Akkor állatira tudod, hogy milyen állapotban vannak, de azért ajánlgatod itt ezerrel, hogy így kell írni - hátha valaki valami fontos adatot az okosságod alapján így ír ki, aztán két hónap múlva meg néz, hogy mi a pálya....
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
FefeeX
veterán
Megcsinálja 12xesen a Verbatim Taiyo yuden lemezeket és a Memorex - os CMC lemezeket is.
-
arpeen2
senior tag
Én egy szóval sem mondtam hogy olcsó lesz, de azt látni kell hogy amíg nem lesznek arányban a kapacitás és az árak, addig majdhogynem 0 értelme van az egésznek. Tudom hogy jópár usernek megéri megvenni a DL lemezt mert kell adattárolásra, de ezt látni kell hogy a gyártók nem arra az 1-5%-ra alapozzák az új fejlesztéseket. Pistikét, Józsikát meg nehéz lesz meggyőzni jó árak nélkül hogy az Arita lemez helyett inkább vegyen 20x annyiért DL lemezt mer az neki jó.
-
vgavga
tag
Pl: a pio109esem irja a jobb 8x lemezt 12x-en))))
-
PPeter
addikt
Ugyanúgy, ahogy 12x-esen írható DVD lemez sem volt, a 18x-osakkal is az lesz a helyzet, hogy bizonyos, jó minőségű 16x-os lemezeket lehet majd 18x-osan írni. És ne hidd azt, hogy a BR vagy HD DVD lemez olyan hű de olcsó lesz, de nem ám.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
arpeen2
senior tag
Én inkább arra lennék kíváncsi honnan lesz 18x-an írható DVD lemez meg 10x-en írható DL lemez. Növelik agyra főre a sebességet, közben meg még a 8x márkás lemezekből is alig tudnak megfelelő minőséget produkálni. Arról nem is beszélve hogy amíg ennyi a DL lemezek ára addig kár ezekre a képességekre fejleszteni a gyártóknak, mert az lesz a vége hogy hamarabb fog az új technológia (BR, HD-DVD) nagyszámban megjelenni mint ahogy elterjednének a DL lemezek. Ma a DVD íróval rendelkezők kb 70-80%-a tuti (köztük énis) hogy még a kezében sem fogott DL lemezt.
-
McJames
senior tag
válasz cousin333 #18 üzenetére
Én is végigondoltam, hogy vegyek-e egy 110-est, de gyorsan meggondoltam magam. A RAM-kezelést nem tudom kihasználni, tehát summa-summárum azt hiszem nem jártam rosszul. Írás dettó, pláne, hogy PIII-mam és i815-ös chipsetem van. 8×-os írásnál mehetek kávézni, mint anno az MT XT-nél.
[Szerkesztve]Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.
-
McJames
senior tag
Azért nem gyúrták össze mert vagy fejlesztés a piac szempontjából túl lassan készült volna el egy elfogadható minőségben, de gyanítom (szokás szerint) inkább azért, mert így két (értsd tágabb) fogyasztói kör fogható meg.
Mellesleg 740a-m van, 16e-ért vettem és szépen, megbízhatóan dolgozik, és nem érzékeny annyira a vezérlésre mint a korábbi Pio 109-esem. Az új Plextorok nekem ugyanúgy nem kellenek, mint ahogy az 52×-es CD-RW sem kellett (csak a Gigarec volt csábító -- mármint kipróbálni), nekem jó volt a 4824-es 7500 Ft-ért (garanciális, de gyári javításról visszaérkezett cucc volt, azért volt ilyen olcsó).Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.
-
PetX
aktív tag
Hali!
Off:
Teljesen off de, nagyon fontos lenne.
Lehet-e egy LG iróra (106A firmware) vissza rakni egy régebbi firmware-t(104A)?
Köszönöm előre is!Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
nagyúr
Ez a CAV mi akar lenni? És ha nem, akkor gyorsabban ír, mint olvas?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
jpisti
senior tag
Nemis rossz!
Amint a lemez színéről látható (következtethető) ez már tudja a LS írást is? (LightScribe)
[Szerkesztve]A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
castorr
tag
Nemis rossz, nekem is kene egy 750es
Bar a mostani pio110d vel elleszek egy ideigNothing's what it seems to be; I'm a replica, I'm a replica; Empty shell inside of me; I'm not myself, I'm a replica of me...
-
nRu3
addikt
Nem tudom nekem a plextorokal nagy szerencsém nem volt eddig, föleg a hangjuk elég hangosak amikor felpörgeti és írja-olvassa a lemezt
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
atuci
őstag
nagyon jo arakkal jon ki a 750-es, fonokom biztosan lecsereli a mostani irojat, csak hogy neki plextor legyen
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
FefeeX
veterán
Szerinttem az a kis sebességnövekedés nem ér meg annyit. Nekem pio 110d-m van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Arra mondjuk kíváncsi lennék, h egy plextor mennyivel jobb írásminőséget képes még produkálni, mert teszteket nem igen találtam...
-
ragazzo
őstag
Ha valakinek gyorsan kell sokat írni,akkor jól jöhet.Bár filmírásra elég lehet a 6X-os írás is.Gondolom adatnak meg mindegy.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
őstag
Vajon ki gyártja a belsejét?
If it is not broken then don't fix it!
-
GP-Sz
senior tag
/FLAME ON
Egyszer már vettem egy hiperszuperkirályleggyorsabb plextor dvd írót, a px708at (vagy 60ezerért), aztán egy világ omlott össze bennem, mert folyamatosan szívtam vele. 2 hónappal később vettem kevesebb, mint feleannyiért egy pio107et, azóta is azt használom és már túl vagyok 150 lemezen gyakorlatilag rontás nélkül. Úgyhogy én még egyszer a büdös életben nem veszek leggyorsabb plextor írót
/FLAME OFF -
neduddki
nagyúr
Hi!
Ha aleggyorsabb hejjet a legjobb legmegbizhatobb vagy vmi haonlo lenne akkor lenn ertelme... igy???? ehhhhhhhhhh:- ((((
udv
neduddki
p.s. habar remenykedni mindig lehet hogy ez jobb lesz:- ))))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
cousin333
addikt
Wow! Lehet, hogy ez lesz a következő íróm? (mmint PX-750-es)
Ahhoz képest, hogy a Plextor mindig is a legdrágább író volt, nem is olyan vészes az áruk.
Bár ezt a 18-szoros írást kb. annyira tartom ''hasznosnak'', mint anno az 52x-es CD írást a 48x után.
Egyébként meg miért nem tudták összegyúrni a PX-760-at és a PX-750-et? Az egyik gyors, a másik SuperMulti.
[Szerkesztve]"We spared no expense"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest