Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
e-biza
őstag
talán a 39 volt az utolso driver ami hibátlan volt, a 4X széria elég kaki detonárbol, bár az új 44.90 -es egész türhetö (Omega driver), s bár nem hivatalos meg blabla,de legalább már nem csökken le az fps amikor ködben mászkálok. A 44.03asnál a ködben erösen lecsökkent az FPS a hivatalos driverekkel. Akit érdekel amúgy ez a driver letölthetö innen:
[L]http://www.geocities.com/xaero0010/starstormdets[/L]
valami miatt letörölték a 44.90-est, ugy tudom rosszul volt összecsomagolva,de nekem megy szerencsére (igaz máshonnan töltöttem le,de annak a cimére már nem emlékszem). ajánlom kiprobálás céljábol.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest