Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Eloben kellene latnom a H10-et, igy fotok alapjan abszolut nem nyugoz le -- de azt sem mondanam, hogy barmi baj van a dizajnjaval. Parameterek alapjan mar kevesbe tetszik: hosszabb, szelesebb, 2x vastagabb es 2x nehezebb, mint a nano. A vastagsaga miatt egesz biztos, hogy kevesbe latvanyos, es nyakba akasztva kevesbe kenyelmes, mint a nano. A kompaktabb meretek ellenere is -- papiron -- a nano birja tovabb a zenelejatszast, persze a difi nem tul sok

Persze a H10 6 gigas, es ez jo dolog. A vinyo viszont nagy negativum, legalabbis szamomra mindenkepp. Tesztekben nem feltetlenul irtak jot a H10-rol.
A nano egy kicsit egyebkent olyan, mint a Lexus... Ha egyszer vesz egyet az ember, utana mar nem kell mas marka a kategorian belul
Fiery -
Fiery
veterán
Te mirol beszelsz? Az audiofilek ha netan veletlenul olyan erosito kozelebe kerulnek, amin van barmilyen hangszinszabalyzas (aka'r csak Bass / Treble poti), azonnal elkezdik keresni az erositon a Bypass gombot...
En nem tartom magam audiofilnek, de az erositomon en is azzal kezdtem a beuzemelest, hogy a Bypass gombot benyomtam, plusz a Bass/Treble potikat nullara raktam (biztos ami biztos).
A nano pedig kikapcsolt EQ-val is gyonyoruen szol, a gyari fulhallgatoval is. Ha ennel tobb kell, a fulest kell cserelni es nem hangtorzitos-elb*szos EQ utan kutatni...
Persze izlesek es pofonok, de azert az audiofileket ne keverjuk az EQ tema kozelebe se.
Fiery
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

! A jo erositon is csak hangeroszabalyzo van...