Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Eloben kellene latnom a H10-et, igy fotok alapjan abszolut nem nyugoz le -- de azt sem mondanam, hogy barmi baj van a dizajnjaval. Parameterek alapjan mar kevesbe tetszik: hosszabb, szelesebb, 2x vastagabb es 2x nehezebb, mint a nano. A vastagsaga miatt egesz biztos, hogy kevesbe latvanyos, es nyakba akasztva kevesbe kenyelmes, mint a nano. A kompaktabb meretek ellenere is -- papiron -- a nano birja tovabb a zenelejatszast, persze a difi nem tul sok
Persze a H10 6 gigas, es ez jo dolog. A vinyo viszont nagy negativum, legalabbis szamomra mindenkepp. Tesztekben nem feltetlenul irtak jot a H10-rol.
A nano egy kicsit egyebkent olyan, mint a Lexus... Ha egyszer vesz egyet az ember, utana mar nem kell mas marka a kategorian belul
Fiery -
Fiery
veterán
Te mirol beszelsz? Az audiofilek ha netan veletlenul olyan erosito kozelebe kerulnek, amin van barmilyen hangszinszabalyzas (aka'r csak Bass / Treble poti), azonnal elkezdik keresni az erositon a Bypass gombot...
En nem tartom magam audiofilnek, de az erositomon en is azzal kezdtem a beuzemelest, hogy a Bypass gombot benyomtam, plusz a Bass/Treble potikat nullara raktam (biztos ami biztos).
A nano pedig kikapcsolt EQ-val is gyonyoruen szol, a gyari fulhallgatoval is. Ha ennel tobb kell, a fulest kell cserelni es nem hangtorzitos-elb*szos EQ utan kutatni...
Persze izlesek es pofonok, de azert az audiofileket ne keverjuk az EQ tema kozelebe se.
Fiery
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest