- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
O.K., bár, ez nem vita, beszélgetés.
Ha Neked eddig nem okozott gondot, akkor jó! De, én más okból deglettem meg, mert pl. rossz volt az egerem meghajtó progija. Igaz, ''csak'' egy Trusht volt, de abból drágábbik fajta, és bizony belepusztultam párszor az egér anomáliájába (lehet, hogy anno, az az egér is olyan lekapcsolós fajta volt, már nem tudom).
Kempelni soxor ''kell'', anno, Mohaa-ban rendszeressen kellett. BF2 komplexebb, sokkal inkább csapatjáték, de ennek ellenére ebben is rengetegszer kényszerítik az embert ''védekezésbe''. Nem is beszélve a kedvenc kasztomról, a snipákról!Sokan lenézik Őket, pedig minden háborúban fontos részük volt a végkifejletben, ha másért nem, mert megfigyelték az ellenfél mozgását!
-
Allien
veterán
A mezei egerek, főleg, melyek loptophoz valóak, átkapcsolnak energia takarékos üzemódba, ha nem mozdul az egér egy bizonyos ideig. Egy átlag felhasználó nem is érez belőle semmit, internetezésnél nincs is jelentőssége. De, képzeld el, ha gammát nyomod, főleg, ha multiplayerest, és meglapulsz, becserkészve az ellenfelet, várva a megfelelő alkalmat, hogy lecsaphass. No, ilyenkor ez a lekcsapcsolt egér már gázos lehet, mert az igaz, hogy relative gyorsan vissza kapcsol, de ez a játékban hosszu-hosszu perceknek tűnhet!
De, ez is olyan, mint pl. hogy az USB-t is meg kell hackellni, pontosabban, a wint, hogy gyorsabban kezelje az usb-s adatátávitelt. Amiből szintén CSAK játék alatt érez valamit az ember, ha támogatja ezt az egere, márpedig a kifejezetten játékra készített egereknél ez is ''alapkövetelmény''.
Én pl. razer diamondback-t vettem, és ahogyan meghekkeltem a wint, illetve, vettem alá megfelelő egéralátétet, máris érezhetően javult a statisztikám (Battlefield 2-ben).
bit_vector Madzagos egér a játékosoknak való, minden más megoldás jelenleg még nem elég gyors.Mivel USB-s egerek, a mai átlag házakon ELÖL is van kivezetés! Használd azt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest