Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
-
erdoke
titán
Kedves szavazómágus! :D
Szerintem nem jársz rosszul, ha a következő év első negyedévében veszel egy 8x írót. 40 nettó körül hozzá fogsz jutni egy márkás darabhoz két év garival, és a 8x sebességgel kb. 8-10 perc alatt megfaragsz egy írható DVD-t. Kell gyorsabb:A legjobb aláírás a héten
-
zsoltee10
addikt
No, végre elkezdtek gyorsulni a dvd írók. :)) Addigra már talán az ára is olyan alacsony lesz, hogy én is tudok venni.
-
anulu
félisten
Úgyhogy ha új cucc, akkor vmelyik a kettő közül...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Én 100%-ig meg vagyok elégedve a DVD-RW-mel. A DVD-ROM-om az még egy ~3 vagy 4 éves, 4x Hitachi GD-2500. Akkor annyiba került, mint ma egy DVD-RW... ~40e pénz :(
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Azut hiszem, ha ez az A07 kijön, megválok az A05-től... Ámbár addig kiderül, hogy kell-e nekem a +...
-
Don Vittorio
őstag
Kérdés, hogy kinek a biztonsága érdekel... Aki írja, vagy aki használni akarja? :)
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
twollah
nagyúr
Kiváncsi vagyok rá mely az a sebesség amivel még biztonságosan lehet DVDt égetni.
-
simonzé
addikt
Már az is óriási előrelépés, hogy mostmár majd' minden DVD-író gyártó piacra dobta a mindkét formátumot ismerő íróját. Erre majd' két évet kellett várni...
Egyébként az a hosszú lista a sebességekről elég impresszív. Mennyi ideig tart egy teljes DVD lemez megírása 4*-es tempónál?I don't fit in. I fit out.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 500GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest