- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Global
csendes tag
Helo!
Bárkit érdekelhet!
Bővebben: link -
LordX
veterán
Jézusom, gondolkozz, mit beszélsz (írsz)!
''de könyörgöm kinek van olyan monitora meg erőműve aki ezt ki is tudja használni.''
Könyörgöm, szerinted akinek van pénze egy jó esetben is csak 150e HUF árú kártyára, annak nem csúcsgépe van? Aki meg kiad félmilliót egy számítógépre 640x480-ban akar játszani, vagy ''max felbontáson''? -
paxel87
csendes tag
hm nem akarok senkit sem megsérteni deh szerintem ez az új kari ez a 7800 gtx
hát hogy is mondjam nem valami jó teljesítményben márminta 6800-al szemben.
tomi (remélem tudjátok kiaz tom's hardw...) tesztjei szerint igencsak gyér a kari.
van úgy hogy a 6800 rendesen lepofozza a 7800-ast. JÓ JÓ max felbontáson azért odavág
de könyörgöm kinek van olyan monitora meg erőműve aki ezt ki is tudja használni.
Nem sokan. Így tehát szerintem sokan megmaradnak a a 6800 mellett mert a régi gépükben nem tuják kihasználni, újjat meg nem fog venni, pláne hogy megnézi a teszteket és a 6800 még olcsóbb is lesz.
Új cuccok 7800-ban az egyszerűbb felhasználót ezek nem érdeklik .
Mire megveszed addigra már elavult is lesz. ha meg frissen veszed kidobtál egy csomó zs-t, hogy 5 hónap múlva cseréld is le mert pl jön a gef 8800 ultra giga gtx
és már csak ezzel megy a HL 3. -
Dilikutya
félisten
válasz várnarancs #57 üzenetére
Nézd meg, hogy muzsikálnak a két éves 9800pro-k... a 6800GT 2 év múlva már 3 éves lesz, sz*rt sem fog már érni játékoknál
Amúgy itt említették, hogy jó NF3-as rendszer nagy procial. Ebbe a rendszerbe kiváló 6800GT és X850 kapható AGP-vel... egyébként csak a hülyék vették meg az NF3-at, meg a 754-as procikat... az egy halott platform volt már a kezdetektől. Se dualchannel, se PCI-E, megtoldva egy rövid életutat megjárt processzorfoglalattal. Az NF4 rövid időn belül kijött, ezt teszi a türelmetlenség. Olyasmi, mint a S423-as P4 esete.
Amúgy 754-es A64-ből 3700+ a legnagyobbNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
várnarancs
addikt
-
krystman
őstag
Én meg úgy vagyok ezekkel a dolgokkal,hogy akinek 6800GT vagy Ultra karija van annak tök fölösleges újjat venni.Abból ki indulva amilyen játékok vannak.Az is csoda ,ha valami teljes egészében kihasználja a SH2.0.Nekem 6800GT van és egyáltalán nem szándékozom lecserélni.Meg most veszek hozzá valami normális procit meg lapot.Az meg szerintem hülyeség,hogy nem nagyon akarnak majd AGP karit csinálni a 7800GTX-ből.Már mint a gyártók részéről.Nem hinném,hogy ha van valakinek egy jó NF3-as alaplapja AGP és benne egy 3800+al az majd csak azért fog váltani.Szerintem a mostani 6800-as karikkal 1évig biztos,hogy el lehet majd játszogatni.
-
Firestormhun
senior tag
-
várnarancs
addikt
Upp, és csak legyen AGP-s
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
Guruka
senior tag
Én sem szeretném lecserélni a mostani procimat és lapomat, nekem nagyon megfelel az a 4GHz amin a procim tud menni, szép napokon megy feljebb is.
Ez a 4GHz kevés a 7800GTX-nek?
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Tetszene az AGP-s verzió, elvégre a PCI-E még mindig nem annyira elterjedt. Egy videokártya cseréjével nem akarok alaplapot is váltani.
Némileg off: lehet már tudni valamit egy esetleges butított 7800-asról?</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
várnarancs
addikt
Sztem megéri nekik az AGP-t gyártani, mert akinek AGP-s jókonfigja van és ilyen kártyát szeretne, nem biztos, hogy le akarja cserélni a konfigját.
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
ati05
aktív tag
Plusz még ha belegondolunk akkor egy 2 procis rendszer már ki tud halytani egy ilyen karit és azon AGP van...
-
Latency
senior tag
Hogy ON legyek:
Szerintem igen is van igény AGP-s karikra, főleg az olcsóbb, de még jó teljesítményű (pl: 6600 AGP) cuccokra. Hogy most a 7800 GTX-ből lessz-e AGP-s tök mind1. Akinek van 100k+ zséje egy kártyára, annak nem valószínű, hogy AGP-s lapja van, vagy túl nagy erőfeszítés lenne neki azt lecserélni.
Egy szó mint száz: olcsó 7xxx-es sorozatú AGP-s kártyák igen is kellenek. -
PapaMaci
őstag
Azért a számolási teljesitmény kecsegtet, a HDD támogatás,a memoriakezelés... Szoval el tudnám viselni, ha gyorsabb lenne a gépem.
És nem az olcsoságra hajtok egyáltalán. Amikor ezt a gépet megvettem (4 éve), akkor inkább a legjobbat vettem mindenböl, hogy dolgozni tudjak, és megbizhato legyen a gép.
[Szerkesztve]...mint az közismert...
-
Esmein
nagyúr
Én viszont szeretem az integrált hangot Olcsó és az én botfülemnek tökéletesen megfelel a hangja, főleg a viás chipek, de a mostani sises megoldás sem rossz.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
faster
nagyúr
De akkor minek cserélni? 50000-ért kapni Tesco gazdaságos gépeket. Ha nem használod az integrált hangot, nagy gond lesz belőle. Egyébként sem hinném, hogy az integrált hangchip lehagyása lényegesen csökkentené egy olcsó alaplap árát. A legtöbben használják, az a néhány ember, akinek nem kell, nekik nem éri meg gyártani egy külön lapot, amin nincs ilyen, értelmét nem nagyon látom a dolognak.
Ha pedig ez is túl sok, ott vannak a micoATX lapok, vagy a miniITX, alig van bővítőhely rajtuk és ha még ez is túl sok, ott a használt piac.
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
Végre valaki... Szerintem se a piac diktálja az igényeinket, hanem a mi igényeink a piacot. És én személy szerint gef4-est fogok venni 64 megabyteost és nem is cserélem 1.5 évig tuti.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
faster
nagyúr
Én az ilyen kérdéseket nem érem, ezt úgy mondod, mintha az olyan kártyák, mint a 6200 vagy a radeon 9550 nem is létezne, csak és kizárólag 6800 és X800-ból állna a vga piac.
Attol tartok, hogy a következö gépcserémnél olyan dolgokat kell majd megvennem, amit soha az életben nem használnék ki.
Miért cserélnél gépet, ha nincs igényed rá? Ha annyira nem kell a 3d-s VGA, ott az integrált Intel VGA. Az is túl gyors?
[Szerkesztve] -
PapaMaci
őstag
Én már csak azt nem értem, hogy mi lesz azokkal, akiknek nincs igánye ilyen grafikus teljesitményre? Attol tartok, hogy a következö gépcserémnél olyan dolgokat kell majd megvennem, amit soha az életben nem használnék ki.
...mint az közismert...
-
joshua7
veterán
Én már szinte biztos, h nem veszek több agp-s kártyát. Leginkább a cpu miatt gondolom ezt. A mostani s754-es 3000+ még elég lesz egy jó ideig, de ha onnan majd fejleszteni akarok, át kell menni majd az M2-re vagy M3-ra , ami tutira PCI-E-es lesz majd. Szóval nem is maga a vga a probléma, hanem inkább a proci.
Semper Fi
-
nap
addikt
Ha abbol indulunk ki, hogy mekkora siker az agp-s 6600-asok, biztos, hogy lesz igeny az agp-s 7600-asokra is.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
gézu
őstag
szasz
Az agp-s lapok csucskategoriaja meg elni fog kb.2 evig es megkuldve egy jo
procival meg evekig igenyt fog teremteni gyors agp-s videokarikra,szal a
7800-as szeria meg eselyes ra hogy kapjon agp-s illesztot.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
kovsol
titán
talán azért mert a 2500Mhz re huzatott A64 s754 es CPU mat nem fogom neked most azért lecserélni + még vegyek egy alaplapot is mellé miközben ez a cpu is bőven kiszolgál egy erős VGA karit is
jah és ne gyere azzal hogy miét nem vettem s939 -t mert tavaj összel vettem a gépemet
[Szerkesztve]May the Force be with you!
-
citkar
addikt
lehet nem lenen rá nagy igény de szerintem még egy utolsó dobása lehetne az agp-nek
még ha viszonylag kevés agps karit is csinálnának...persze kérdés megéri e beindítani,gondolom az is bekjerülne vmibe
de sok év múlva annyira keresnék mint most a legjobb pci-os vga karikat : o ) -
Male
nagyúr
válasz janpotocki #18 üzenetére
Aha, a ''fake'' szót ki kéne venni belőle, és egy kamu diagramm is kéne alá: két oszlop 3DMark eredményről, kb két ugyanakkora csík, egyikhez odaírva, hogy PCIe a másikhoz meg hogy AGP, és alatta a szöveg, hogy kb ez lenne a teljesítmény (a szöveget úgyse értik alapon...)
Ez elterjed, nVidiások felhúzzák magukat, és postáznak egy valódi AGP-set a PH!-nak, hogy ''Mérjétek már le rendesen, az AGP-s 1000-el kevesebb pontot kéne hogy kapjon!'' -
Ősember
őstag
szevasz
szerintem fölesleges mostantol AGP-s csucskártyákat gyártani. egyszer mindenkinek át kell állnia kényszerböl a PCI Expresszre, mert ha a gyárto nem gyárt, akkor te ugysem fogsz AGP-s 7800GTX-et kapni... mellesleg csak drágább az AGP-s a chip miatt, ami lehetövé teszi az átültetést. ennek az árábol ügyesen le is tudod cserélni a lapod! én pont ezt tettem. szoval (kiadásokat tekintve) ugyan ott tartok, mintha AGP-s kártyát vettem volna és ezt a kártyát sokkal tovább is vihetem pl a következö alaplapba. nem tudom mit irtozik a nép a PCI expressztol.
cáfoljatok meg.______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
HERR Z
veterán
azért remélem az ATi lesz olyan kedves és kiadja a kártyáit AGP-n és akkor nV-nek is lépnie kell.....
meg csak ezért nem akarnék lapot cserélni -
Kosh Naranek
tag
Úgy tűnik, vége az nF3 által képviselt átmeneti időszaknak. Kezdik szorítani a népet a PCIExp-es cuccok intenzívebb vásárlására.
-
t-shirt
veterán
Az SLI csatit le radírozhattátok volna
-
SzlobiG
félisten
Várható volt, hogy az NV nem igazán gondolkodik AGP-be már az új lapok mind PCI-E lesz és nincs értelme, szerintem nem is lesz rá igény, hogy legyen AGP-s, de ki tudja.
-
t_ferenc
őstag
nekem az tetszik az egészben, amit mondanak. minden a piaci igények alakulásától függ. ez szép. a piaci igényeket meg ők maguk alakíthatják avval, hogy egyszerűen nem adnak ki agp-s változatot. így akinek ilyenre fáj a foga, az vegyen pciE lapot.
if you fall seven times, stand up eight
-
Esmein
nagyúr
Nem az a lényeg, hogy valódinak látsszon Serintem jó ötlet. (ezt fogják linkelni az összes orosz kínai stb oldalon, mert nem tudnak magyarul és azt hiszik nekünk van egy ilyenünk )
-
Yutani
nagyúr
Nagyon rossz fake kép, még az AGP csatoló végén lévő rögzítőpöcök sincs egyvonalban magával a csatolóval...
#tarcsad
-
SolidBoy
csendes tag
Nem tom miért nyomják ennyire a PCI Expresses kártyákat. Tudtommal az AGP gyorsabb... Vagy vmit rosszul tudok?
''Mindig legyen út előtted'' - EDDA
-
ngabor2
nagyúr
Nem néz ki rosszul a kártya. Csak egy elvi hiba van a képen: AGP vs. SLI csatlakozó... vagy én nem tudok valamit?
-
_cirmos_
őstag
a s939 egyenlőre remekül bővíthető, kérdés hogy az nforce3 / k8t800pro tulajok közül hányan vennének ilyen kártyát. mert szerintem senki.
-
Peet
senior tag
Én reménykedem benne, hogy lesz AGP-s is, bár a 6600GT-vel még elleszek egy darabig. (no meg ott van még a 6800GT AGP is ha netán később bővíteni szeretnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest