- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Ezt a butaságot nem tudom honnan szedted! De nézz utána jobban. Ajánlom figyelmedbe a kedvenc hardware oldalamat (természetesen PH! után :) ).
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dsmax5-quadrofx3000.html[/L]
A firegl sokkal gyengébb a quadroknál! De nagy a javulás az atinál de jocskán le van még maradva a professzionális piacon. -
Vitus
őstag
Ezért ez a sokkal jobb alternatíva ez nem így van! Az nvidia még mindig vezető a grafikus piacon. Ha megnézed akkor pl. a professzionális grafikus chipei a nagy vetéjtársét (ati) meglehetősen sok esetben 50% feletti teljesítménykülönbséggel előzi meg. Az otthoni felhasználásra szánt grafikus processzoroknál sem annyira rossz a helyzet mint ahogyan azt az utobbi időben terjesztik emberek. A chipsetteiről mondottakkal valóban egyetértek, egyszerűen ez még új nekik és hiányzik a tapasztalat (amit a grafikus részlegnél a 3dfx megvásárlásával kiegészítettek) bizony nem valami fényesek az eredmények ezen a téren hát talán majd megvásárolják a SiSt :) :) :)
-
Vitus
őstag
válasz
zotyesz01
üzenetére
A szerény véleményed csal :) Volt SiS chipsetes alaplapom egy 2.0a P4-el. És iszonyú lassan kezelte a memóriát és a procit is. A miatt cseréltem le amdre a rendszert és csak most tértem vissza p4-re a 800QPBs fajtára. Ha jól emléxem 655dx volt de erre nem emléxem már pontosan.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest