- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
Részben igazad van, az NForce2-es lapok tényleg kényesek egy picit. A haverom rakott össze magának egyet, és én is összedobtam egyet az unokaöcséimnek. Mindkettő Asus A7N8X lap, bennük egy AMD 2500+. Ő napokig szórakozott, mire összeált a gép, én egy délután alatt összeraktam az egész gépet (az övébe csak a lapot kellett beletenni, amit én csináltam az darabokban volt). Vagy mázli, vagy töketlenség. :DD Ahogy én látom a helyzetet: Az Nforce2 lapok ugyan kényesek, az összerakásnál és az első indításnál lehetnek vele gondok, de utána megy mint a távirat. :D
Amúgy igazad van a via-s lapok is jók, én már két éve hajtok egy KT133A-s lapot, és semmi gondom sincs vele, stabil és gyors (igaz tegnap lemerevedett párszor, igaz nem csodálom, elég meleg volt a gépházban). Eddig minden új eszközt zokszó nélkül bevett első próbálkozásra. Legutoljára egy SCSI vezérlőt kapott, a telepítésére tényleg lehetett mondani, hogy Plug & Play :D (Nem Plug & Pray :((( ), semmi fennakadás, minden egyből ment. -
-Devil-
aktív tag
AMD platformon kb. ugyanannyiba kerül egy Nvidiás lap, mint egy via-s. Ha Intel oldalon ugyanannyiba fog kerülni, mint a via chipsetes lapok, és még jó is lesz, akkor állni fogja a sarat az Intel chipsetekkel szemben.
''az nV még mindig nem hozta ki a SATA-s déli hídját''
Megint a mézes madzag. :) Emiatt meg szerintem egyenlőre felesleges aggódni. Egyrészt még az ATA133 sávszélességét sem tudjuk kihasználni, RAID van sima IDE-vel is, másrészt, a Serial-ATA winyók között a választék egyenlőre ''szerény'', és nem nyújtanak annyival többet mint a sima IDE winyók (A WD Raptor-t leszámítva :DD).
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest