Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
válasz
VladimirR #28 üzenetére
a leugatást mint láttad elfogadtam, a másikmeg offnak volt jelölve és a szmájli se véletlenül került oda. amúgy sem ítam h ne bazmegolhatnál nekem, nem sértődök meg eheh, csak mosolyogva megjegyeztem hogy. na. remélem nem követtem el akkora bűnt. igen, tudom h hevesen kezeled le a történéseket, rem azér nagy harag nincs.
Vietnam bans fruity website name [link]
egyébként penis-ként hivatkoznak rá következetesen, ha vkit érdekel.
az megintcsak magán, h attól h a bbc lehoz egy iet, még nem lesz értékes hír
szerk: hopp, nem vettem észre h már egy oldallal túlhaladtunk rajtam, bocs.
[Szerkesztve] -
Eperfa
tag
teljesen igazad van, énis ítam, hogy ha ez nem sérti az alapelveket, akkor másol se sértik a hasonló dolgok. sztem a magára vmit adós nem zárja ki ezt. bár elég sokmidnennel nem értek egyet, amit meg kell tennie az embernek, ha magára vmit ad..
az mondjuk tényleg egy fél harakiri, ha a szakmai közönségnek gyenge a hír, a nyakkendős közönségnek meg nemtetszika stílus, de nem tudok róla nyialtkozni, h ez mennyire van így.
viszont sztem a társaság jó része álszent. magánvélemény, nyilván nem objektív, így vitázni is nehéz róla, no offense -
Eperfa
tag
eheheh. ugye mindenki teljesen őszitne most. röhög. nem, kcisit se vagyunk álszentek, neem. jajdefelvagyunk háborodva, nehogymár vki leírja azt h fasz.
na midn1, sztem nincs vele gond, csak éppen akkor máshol is lehessen leírni.
egyébként grapefruitnak írandó, de ha elovlasod a hírt magát (vagyis hogy miért is nem lehetet azt a domaint bejegyezni), sztem érthető, miért így szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Wise (ex-TransferWise)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest