Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grafiqs

őstag

válasz Phix #52 üzenetére

Ebben tévedsz. Mármint a határaimat illetően. Vannak bizonyos határok amiket nem én szabok meg, és nem is Te. Illetve ellent kell mondjak magamnak, Te mint szerkesztő mégiscsak. Létrehozol-létrehoztok egy portált. Meghatározzátok, hogy kihez is akartok szólni. Illetve esetetekben egy meglévő portálhoz ''csatlakoztatok''. Hozományként kaptatok egy működő forumot, annak közönségével együtt. És ennek is szerintem erősen kellett, hogy befolyásoljon titeket az irányelvek lefektetésénél. Ehhez kell alkalmazkodnotok. Én másodlagos, pontosabban sokadlagos tényező vagyok személy szerint. Véleményem annyit számít mint bármelyik useré. Ha végignézed a topikot láthatod, nem én voltam az egyetlen akinek szemet szúrt. És kérdőre vonta a hír létezésének jogosságát.

A határaimról pedig csak annyit, hogy nagyjából a teljes (nyomtatott) bulvár médiát bejártam már munkahely ügyileg. Illetve, most egy komoly hetilapnál dolgozom. Van összehasonlítási alapom ami a határokat illeti. Le is írtam, hogy egy bulvár lapban miként kezelnének egy ilyen hírt. Ez tapasztalatból tudom. De ha megerősítést szeretnél felhívok egy két döntéshozót a bulvár-sajtóból.

A gazdasági felvetéseimre-fejtegetésemre pedig KEndre már reagált.

Új hozzászólás Aktív témák