Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Azért freeware-ek közül meglehetősen előnyös az Avast! Az meg, hogy fogja a gépet? Hát fogja: amikor neten vagyok, megy, amikor nem szörfözök, nem is kell a folyamatos vírusvédelem. Amúgy meg a NAV ''szigorúbb'', én is felraktam az Avast!-ot és a SpySweeper-rel rendszeresen takarítom a gépet. A NAV után is kell még mazsolázgatni, igaz, kevesebbet, de vírusból nem engedett át az Avast! Amúgy egy freeware tűzfallal én is kiegészítem a gépem védelmét.
-
ragazzo
őstag
Nem mindegy hogy idd ki vagy vidd ki...
-
Jégkokó
veterán
Nálam csak addig ment rendesen angol nyelven, amig valami magyar nyelvi akármit fel nem raktam, na az taccsra vágta az egész windowsom
-
A freeware cuccok között lehet h a legjobb (lévén más fw antivirust nem ismerek)
Viszont 1x volt avast-om és 18 azaz TIZENNYOLC vírust szedett le utána a NAV...
Böngészőnek akkor még Iexplorert használtam.
Egyébk. a NAV-val se voltam megelégedve, Kaspersky-re, F-secure-ra és nod-ra szavazok -
csudri
őstag
Ezzel én is vitatkoznék, lehet, hogy nem a legjobb, de a freeware cuccok kozül nekem ez jött be a legjobban. Használtam előtte AVG-t és az ''esernyős'' vírusellenőrzőt is és többször is szoptam velük. Az Avast ugyan kicsit megfogja a gépeket, mert nem valami szélvész, de ennyi belefér.
-
Na igen, az AVAST a legramatyabb vírusirtó, amivel eddig próbélkoztam. Outlook - no comment, erre is operát használok, mint böngészésre
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest