- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
Jozsef
csendes tag
A linux miatt nem biztos hogy nagyon nepszeru lesz. Nem problemazik a Windowssos asztali gepekkel?
A mostani palmom jol huz, kulonosen, miota vettem hozza billentyuzetet es USB kabelt. A billentyut csak akkor kapom elo, mikor le tudok ulni, Pl. potya telefonalaskor a fonokom asztalanal, es terulj asztalkam van egybol Outlookbol, hamarabb szet-ossze pakolva, mint a laptopot.
Ez a megoldas viszont csak azert elonyos, mert igy hasznaltan (csak a Palm es a Modem volt hasznalt) eredeti Palm modemmel egyutt 200 USD korul megusytam. Lehet webezni ezzel is, AZ OLVASASHOZ MEG NEM KELL FELBONTAS csak nagy memoria. Na az nincs a Palmon, de 600-700 oldal rafer, ha programok is vannak fonn.
Tovabbi elony AMIERT IMADOM hogy nagyon konnyu, lapos, napokig megy egy toltessel, es otthon hagyhatom az extrakat, ha pl. buliba megyek, megis tok Nokiarol stb cimet fogadni-kuldeni infran.
A linuxrol irjon valaki, abbol ZUUD vagyok.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest