- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Baszod...ez tényleg hosszú lett.
A HTT-vel arra akartam célozni,hogy akkoriban az aMD-nek hol voltak ilyen technológiái?Most ne a hatékonyságot nézzük(azért valljuk be nem jön rosszul az a 30% plusszba),hanem azt hogy egy másik feladattal is meg lehet címezni a procit.Anno 3200+ -ról cseréltem 3 ghz PS-ra és nagyon tettszett;hogy kódolás esetén is tudok csinálni mást a gépen,nem kell állandóan a homokórát bámulni,mert egy ikonra sem lehet kattintani.
Az hogy ki csinálta az engem nem érdekel,az a lényeg hogy ki tudta fizikailag a piacra dobni.AMD csinálta...akkor miért nincs még mindíg az AMD-s procikban?(lehet hogy technológiai oka van,ezt nem tudom)
Nem láttuk régen...egyprocesszoros gépben azért nem volt még ilyen;Te is tudod.A fizikailag dual magot meg nem keverd ide.
A mondtat meg így nézett ki:
Annak idején mekkora újjongás fogadta a Hyper-threadinget...őszintén szólva sztem ügyes húzás volt,egy olyan technológiát csinált az intel amilyet már rég láttunk.
Nem pedig így:amilyet már rég láttunk.Dual proci-t<---itt egy mondatot szelsz ketté...
Tudom,hogy a pentium M-ben rövid szalagok vannak;ezért ennyire nem vagyok láma.
Nem írok tovább,mert úgy látom hogy nincs értelme...
Egy dolgot vettem érsze:ugyanazt elmondtad amit én,csak egy igen hosszú hsz-ben,ahol kiforgattad az összes mondtatomat.Hol összekombinálással:amilyet már rég láttunk.Dual proci-t...ezt akárhogy nézzük;ott van a pont,tehát 2 mondat volt;de Te egynek vetted,és máris másnak hangzik(lehet kötözködni).
Ne haragudj,de ennek a hsz-nek sztem semmi értelme.Amit leírtál,az ott volt;csak még hozzábiggyesztted a technológiai,archiektúrális magyarázatot;amit amúgy is tudtam.
Kötözködni lehet bármivel bárhogyan,ezt faszán meg is tetted.
Nekem ez jött le:a mondataim kicsavarása;megforgatása,azért hogy elmondhasd:milyen okos vagy. -
Totyi
őstag
És most mennyire a szívemből szóltál...
Mind a 2 fejlesztő igyekszik vmi újat kitalálni;vmit ami üt.Annak idején mekkora újjongás fogadta a Hyper-threadinget...őszintén szólva sztem ügyes húzás volt,egy olyan technológiát csinált az intel amilyet már rég láttunk.Dual proci-t(ez elég erős szó erre;de lényegileg erről van szó) alkotott.Az AMD-nek is vannak ügyes húzásai...igyekszik lépést tartani.Mivel az intel a nagyobbik pénzmaggal rendelkező gyártó;így jobb háttér van mögötte;értelemszerűen több pénz jut a fejlesztésre.Mind a kettő igyekszik a fronton lenni és megkábítani a vásárlókat.Intel:4 mag...húha ez vmi.A mezei júzernek fingja sincs,hogy mi az.Akinek meg kell...az úgy is megveszi majd.Mi van ha filmet kódol egész nap.4 mag:közel 4X-es gyorsulás,neki megérheti.Halad a kor,majd jönnek szépen a több magra optimalizált játékok...még az is lehet;hogy 1 gépen két monitorral nyomjuk a doom3-at,vagy a Stalkert(én inkább az utóbbit).
Hja amit írtál,Windows.Aki érez ambíciót magában,az nyugodtan picsánverheti Bill-t a forgószékében;és írhat jobb oprendszert.Ezek irígy szavak,mert gazdag.Ügyes volt,okos volt,szerencsés volt.Tényleg ne legyünk gyerekesek,fitymálni könnyű bármit.És ahogy írtad,ingyen pláne ne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest