Hirdetés
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Kedves fzoy,
Ígérem nem fogok reagálni többször a sértegetéseidre, de tisztázzunk néhány dolgot:
1, Nem reklámoztam azt, hogy hol dolgozom
2, Az ég világon kívül semmi, de semmi közöd nincs ahhoz, hogy hol dolgozom. Azonban ha úgy véled, hogy a Microsoft-nál és ezért elítélsz akkor nem vagy jó ember és én szégyelném magam a helyedben
3, Ha Bill Gates hülyeséget mond, engem az is zavar és őt is kijavítom ha tehetem, nem érdekel, hogy a hozzászólásaival mennyire vívta ki a tiszteletet. Engem ez nem érdekel. Figyelmeztettem, hogy
a, nem jogszerű
b, egy alfa ver-ből nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni
Megszeretném kérdezni, hogy milyen op rendszert, milyen szövegszerkesztőt, milyen táblázatkezelőt és esetleg bármilyen Microsoft-os játékot játszol-e. Ha használod a termékeket, akkor gondolkodj el, közben töröld le és élj nélküle. Hajrá. Senki nem kényszerítette rá, hogy használd.
Egyébiránt kivívtam a szakma tiszteletét, írtam számtalan technikai cikket, a környezetem felnéz rám és jössz te és lekezelsz mint egy tacskót. Korrekt dolog ez?
Ufff.
Üdv: -
Cathfaern
nagyúr
Aha, bekaphatják. Én csak egy dologra lennék kiváncsi: hogyan számítógépeznél most, ha nem lenne a Microsoft? Szvsz amíg valaki aktívan használja a termékeiket, és nem is próbál másra áttérni, az ne is fikázni azokat.
Egyébként ismered azt a mondást, hogy a más szemében észreveszi a szálkát, a sajátjában meg a gerendát sem? Te milyen alapon kezelsz le egy olyan embert, akit nem is ismersz, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy tudásilag is feletted áll? Neked ugyanúgy nincs jogod hozzá, ahogy neki sem.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest