Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
Dr_Watson
tag
Kedves fzoy,
Ígérem nem fogok reagálni többször a sértegetéseidre, de tisztázzunk néhány dolgot:
1, Nem reklámoztam azt, hogy hol dolgozom
2, Az ég világon kívül semmi, de semmi közöd nincs ahhoz, hogy hol dolgozom. Azonban ha úgy véled, hogy a Microsoft-nál és ezért elítélsz akkor nem vagy jó ember és én szégyelném magam a helyedben
3, Ha Bill Gates hülyeséget mond, engem az is zavar és őt is kijavítom ha tehetem, nem érdekel, hogy a hozzászólásaival mennyire vívta ki a tiszteletet. Engem ez nem érdekel. Figyelmeztettem, hogy
a, nem jogszerű
b, egy alfa ver-ből nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni
Megszeretném kérdezni, hogy milyen op rendszert, milyen szövegszerkesztőt, milyen táblázatkezelőt és esetleg bármilyen Microsoft-os játékot játszol-e. Ha használod a termékeket, akkor gondolkodj el, közben töröld le és élj nélküle. Hajrá. Senki nem kényszerítette rá, hogy használd.
Egyébiránt kivívtam a szakma tiszteletét, írtam számtalan technikai cikket, a környezetem felnéz rám és jössz te és lekezelsz mint egy tacskót. Korrekt dolog ez?
Ufff.
Üdv:
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Borderlands 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest