- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamepad
Aktív témák
-
bdav
őstag
Na jó az egy dolog hogy legyártottak X dbot (X nem tul sok) tesztelésre, pld. hűtőt lehet hozzá nyugodtan csinálni, annyival csak nem lesz melegebb, lapot is, hiszen mem.vezérlő ugysincs lapon, a többi már relativ fix, viszont ténylegesen piacra még nem gyártanak (ill. még meg sincs hogy 100% pontosan mit gyártsanak)
-
cain
csendes tag
hm...
akkor nem tudom, hogy a thermaltake milyen alapon gyárt hűtőket amd k8-ra, mivel tudtommal a throughbedek is a k7 széria remekei. azt ugyanis nem tartom valószínűnek, hogy bármelyik cég olyan hardverhez gyárt kiegészítőt, amihez nem rendelkezik mért adatokkal, és nem tudja kipróbálni a terméket élesben... -
Tiggr
tag
Nem tudom, nekem nagyon nem tetszik ez az egész beépített memóriavezérlő. AMD-ék is abba az irányba haladnak, hogy 1 processzor - 1 alaplap - 1 memóriamodul... Vagyis ha az előbbi három közül valamelyiket cserélni szeretnéd, akkor cseréld a másik kettőt is! Legalábbis, ha azt akarod, hogy a csere után remélt teljesítménytöbblet kijöjjön az ominózus alkatrészből... :(((
-
bdav
őstag
Ebből én azt szűrtem le, hogy Hammer még gyártásközelbe sincs nagyon, ha csak így változtatgatják...
-
anulu
félisten
Szerintem ez már az utolsó plusz feature. Szépen elkezdik sorozatgyártani, és nyáron már gépeink lelke lesz. Ámen! :DDD
-
twollah
nagyúr
Ez mind szép meg jó, de mikor vehetjük kézbe az új CPUt?
-
Deathcourier
aktív tag
Jónak hangzik
-
arn
félisten
hogyan modosit ami meg nincs is... legalabbis a vasarlok szamara nem letezik. bar nagyon orulnek, ha mar finishelnenek.
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mini-ITX
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest