- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
polika
senior tag
Jó de ez nem változtat a tényen amit írtam hogy a far cry kivételében az összes tesztben egy ilyen SLI-vé moddolt ultra mindig kisebbet teljesített
és ehhez még hozzájárul az is hogy nvidia sose fog officially hozzájárulni ehhez és nekik iszonyú könnyű lenne bármikor berakni egy blacklistet az nforce driverükbe amiben explicite beirkálnák ezeket a deszkákat hogy ezeken ne engedélyezze az SLI-t
aki már SLI-ben gondolkozik az úgyse 50 dolláron meg a bizonytalan moddoláson drive kompatibilitáson fog vacakolni amikor a fő költségét inkább a videókarik jelentik hanem inkább próbál majd videókarit húzni ezerrel meg a drágább alaplapból mindent kifacsarni, szóval szerintem az anados nagy hír nem igazán érint sok embert, engem tuti nem ha már ennyi pénzt kiadok egy deszkáért akkor tutira akarok menni nem csak igáretre
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest