- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelon
csendes tag
En nem nagyon tudok haszontalan Apple cuccrol, ez az elso, de lehet hogy azert, MERT EZ NEM APPLE.
-
[amne]
senior tag
Annak ellenére, hogy talán még jómagam is összetudnék kendácsolni egy hasonló technikai színvonalú kiegészítőt, nekem tetszik. Biztos nem szól jól, és biztos teljesen haszontalan, de az Apple-nek szerintem mindig is voltak ilyen haszontalan apróságai. Legalább a szellemhez hűek maradtak.
-
Erre szoktam azt mondani, hogy ez azért jó mert jó
Bár fogalmam sincs mire. Már biztos lesz aki MAC veszi -
zlaboncz
tag
Hát ezt a f@szságot... Én ugyan Apple rajongó vagyok, de a tartozékgyártókat már pofán lehetne verni alaposan, a sok felesleges dolog miatt. Ezek csak rontják az iPod imidzsét
A Bose-nak (ha jól tudom) van kis asztali hangszórórendszere, amibe bele lehet állítani az iPod-ot, de abban már van normális hangszóró, de ez...
Ehhh
ZooLee -
ciao
senior tag
ez a termék a piaci igények korrekt alapos tudományos felmérése alapján született, váááháháhá
-
fanatic
aktív tag
Rég láttam már ilyen ronda és hasztalan dolgot!
-
te is láttál (hallottál) már embereket a bkv-n, akik azt hiszik, hogy azt az isteni muzsikát, amit ők hallgatnak, mindenkinek hallani kell. kb. erre, csak nem szakad be közben a dobhártyája. pedig elsőre úgy összevarják, hogy nem is látszik. másodikra már lesz egy kis heg, harmadszorra viszont már foltozni kell...
-
Bumbi
tag
Csak és kizrólag irodalmi stílusban:
Csókolom, ez mi a g€cire jó???
Kurv@'ra ráérnek az Apple-nél az arcok... -
marcee
addikt
A PodGear új eszközével könnyedén megoszthatók másokkal az iPod egyes típusain tárolt zenék.
Uramisten, az illegális! -
aronocs
tag
Naggyon hasznos..., de legalabb draga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Zsebrevágható kiegészítőt dobott piacra a PodGear.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest