- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelon
csendes tag
En nem nagyon tudok haszontalan Apple cuccrol, ez az elso, de lehet hogy azert, MERT EZ NEM APPLE.
-
[amne]
senior tag
Annak ellenére, hogy talán még jómagam is összetudnék kendácsolni egy hasonló technikai színvonalú kiegészítőt, nekem tetszik. Biztos nem szól jól, és biztos teljesen haszontalan, de az Apple-nek szerintem mindig is voltak ilyen haszontalan apróságai. Legalább a szellemhez hűek maradtak.
-
Erre szoktam azt mondani, hogy ez azért jó mert jó
Bár fogalmam sincs mire. Már biztos lesz aki MAC veszi -
zlaboncz
tag
Hát ezt a f@szságot... Én ugyan Apple rajongó vagyok, de a tartozékgyártókat már pofán lehetne verni alaposan, a sok felesleges dolog miatt. Ezek csak rontják az iPod imidzsét
A Bose-nak (ha jól tudom) van kis asztali hangszórórendszere, amibe bele lehet állítani az iPod-ot, de abban már van normális hangszóró, de ez...
Ehhh
ZooLee -
ciao
senior tag
ez a termék a piaci igények korrekt alapos tudományos felmérése alapján született, váááháháhá
-
fanatic
aktív tag
Rég láttam már ilyen ronda és hasztalan dolgot!
-
te is láttál (hallottál) már embereket a bkv-n, akik azt hiszik, hogy azt az isteni muzsikát, amit ők hallgatnak, mindenkinek hallani kell. kb. erre, csak nem szakad be közben a dobhártyája. pedig elsőre úgy összevarják, hogy nem is látszik. másodikra már lesz egy kis heg, harmadszorra viszont már foltozni kell...
-
Bumbi
tag
Csak és kizrólag irodalmi stílusban:
Csókolom, ez mi a g€cire jó???
Kurv@'ra ráérnek az Apple-nél az arcok... -
marcee
addikt
A PodGear új eszközével könnyedén megoszthatók másokkal az iPod egyes típusain tárolt zenék.
Uramisten, az illegális! -
aronocs
tag
Naggyon hasznos..., de legalabb draga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest