Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
raszputyin
üzenetére
nagyjából azért tisztában vagyok ki írogat a wikire. és magam is elkövettem pár bejegyzést (nem sokat). tudtommal azért nem akkora ügy visszaállítani az eredetit.
de továbbra sem értem miért ez a része van kiemelve, h bérmunkában senki sem írhat a wikire (én ilyenről nem tudok, nem is találtam ilyen kikötést) és hogy csúnya ms és ezt az egészet zsigerből el kell ítélni. felkért egy független szakértőt, korrigáljon. igaz pénzért. de legalább nem saját berkeiből, szóval a látszatra ügyeltek. szokás szerint
.
de azért álljon már meg a menet, ezinnentől még nem jelenti azt, h kapásból hibás a korrekció, amit végrehajt. valótlanságokat állít és hamis tényeket közöl? PR szempontból szerkesztett át egy cikket? ezekről egy szót sem ejt senki, pedig vhol itt kell keresgélni, a többi csak a hab lesz a tortán.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.