Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez már más kérdés, én csak az megemlítettem ezt a fogalmat.
Persze, hogy van. Ha beleszalad egy akkora autóbalesetbe, mint én, amiből fél év alatt sikerült úgy-ahogy kilábalni, már meg is szívta a sztorit az EVA-s. Hacsak nem fizet maga után óriási TB-t, stb. A nyugdíj is ilyen kérdés, de azt is lehet többet befizetni. De senki sem így tesz. Viszont alkalmazottak közül is sok, aki nem annyira van bejelentve, amennyit keres. Ez a kis országunk ma.
Ügynökország? Bah, kicsit eltúlzod a dolgot. -
Koszos, mocskos, kátyus, lerobbant, büdös, stb. Leetne sorolni. Elnézést mindenkitől, de egy soproninak mégis az, annak meg pláne, aki Bécsben is dolgozott már. Jelenlegi adatok szerint Ausztria már benne van az első 10 országban életszínvonalban, el lehet képzelni a különbséget. De egy soproninak amúgy sem fekszik Pest. Kicsi város, de legalább rendben van külalakilag.
Nem támadtam ezzel senkit, legkevésbé a polgárok tehetnek róla, hogy ilyen a fővárosunk. -
EZ baromira elrugaszkodott a valóságtól. Szerintem ennél sokkal rosszabb a valóság. Én pont elérem ezt a 226-os átlagot, és szerintem ez jónak mondható. Igaz, én vidéken dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- AM5 Gamer PC: Ryzen 5 8400f // RTX 4060 // 16Gb DDR5 // 1Tb PCIe 4x4 SSD
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Synology DS218+ eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest