- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez már más kérdés, én csak az megemlítettem ezt a fogalmat.
Persze, hogy van. Ha beleszalad egy akkora autóbalesetbe, mint én, amiből fél év alatt sikerült úgy-ahogy kilábalni, már meg is szívta a sztorit az EVA-s. Hacsak nem fizet maga után óriási TB-t, stb. A nyugdíj is ilyen kérdés, de azt is lehet többet befizetni. De senki sem így tesz. Viszont alkalmazottak közül is sok, aki nem annyira van bejelentve, amennyit keres. Ez a kis országunk ma.
Ügynökország? Bah, kicsit eltúlzod a dolgot. -
Koszos, mocskos, kátyus, lerobbant, büdös, stb. Leetne sorolni. Elnézést mindenkitől, de egy soproninak mégis az, annak meg pláne, aki Bécsben is dolgozott már. Jelenlegi adatok szerint Ausztria már benne van az első 10 országban életszínvonalban, el lehet képzelni a különbséget. De egy soproninak amúgy sem fekszik Pest. Kicsi város, de legalább rendben van külalakilag.
Nem támadtam ezzel senkit, legkevésbé a polgárok tehetnek róla, hogy ilyen a fővárosunk. -
EZ baromira elrugaszkodott a valóságtól. Szerintem ennél sokkal rosszabb a valóság. Én pont elérem ezt a 226-os átlagot, és szerintem ez jónak mondható. Igaz, én vidéken dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest