Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Igaz, az a szorzó hiányzott, köszi!
Nos, a nyugdij témához csak azt szoktam mondani, hol lesz már ez a nyugdij rendszer, mikor én nyögdijas leszek, és hol leszek én? Ha egyáltalán megérem. Erre ma egyre kevesebb esély van.
Ergo, ha most havont félre tudnék rakni 300 rugót nyugdijra (és azt télleg félreraknám, mert állitom, amit a fizetésemből levonnak nyugdijbiztositásra, annak egy tört részét fogom csak élvezni halálomig), akkor bakker olyan nyugdijas korom lesz, mint Billgécc bácsinak.
Tehát had gondoskodjak már én magamról nyugdijas koromra. De sajna ezt sem lehet, egy minimális nyug.hozzájárulást kötelezö fizetni.
Ugyanúgy, mint TB-t. Nemtom ti hogy vagytok vele, én nem voltam SZTK-ban évek óta. Legutoljára tán anyámék vittek a fogmészároshoz, jól rá is basztam, azok a fogaim mind odavannak. Amióta én keresek, fizetek az ellátásért, magándokinak. Fizetek a nögyógyásznak a bnöm után, és fizetek mindenkinek, aki csak rámnéz. MErt tudom,h ogy ezért nem kell 3 órát sorba állnom, és nem kell megaláztatásokat elviselnem, és ráadásul kapok is valamit eredményül. Igaz, hogy 50 rongy egy éves full átvizsgálás, de az egész 1 délelőtt, és akkor a felsö lukamtól az alsóig mindent megnéztek, már elnézést a nyers modorért.
Ma, most, a béremből kb 100e ft-nyit visz el az állam TB cimen, és ezért SEMMIT nem veszek igénybe. Évek óta.
Hanem pluszban még magándokira költöm.
Na szeretném ezt a 100at félrerakni. Csakhogy nemlehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Pegasus 6GB / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 9060XT/RX9070/RX9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung 870 EVO 256GB 2,5" SSD
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest