Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem parasztvakitás. annak, hogy öszvérből miért nem tudnak ilyen minőséget kihozni, illetve ha mégis, még nem tették meg, technológiai és gazdasági okai vannak. vagy nem lehet megcsinálni, vagy senki nem fizetné meg. ez is azért ennyi, mert szűk rétegnek készült, és valamennyire rentábilisnek kell lennie. cdirón meg nem hinném, hogy sokat segitene a scsi interfész (van scsi cd-iróm, amivel többet tud az eidénél, az annyi, hogy nem foglal idehelyet, viszont egy kártyával több kell a gépbe miatta, és 1-1.5 méternyi kábellel. az audio-cd irás meg kifejezetten nem igényli azt a nagy sebességet, amely a scsi csatoló szükségességét igazolná. amig nem laapfelszereltség az alaplapok nagy részében a scsi interfész, addig szvsz felesleges pazarlás.)
-
erdoke
titán
Olyan vásárlói réteget céloznak meg vele, akik ennek sokszorosát költik a hangrendszerükre. Szerintem teljesen reális az indulóára, csak nem neked (és nem nekem) való.
''Rommáavult, filléres technika''? Nézz utána, 2005-ben mennyi CD-t és mennyi DVD-t írtak el az emberek.
Ja, és én íram, hogy miért nem tudják vagy akarják a DVD-íróikat ilyen tulajdonságokkal felruházni, csak te nem akarod felfogni. -
blattida
nagyúr
Mint ahogy már Péter is írta, a két technológiát összeházasítani ugyan lehet, és lehet jó minőségben mind a két médiumra pörkölni, de mindkét területen nem lehet világbajnok, az eltérő műszaki követelmények miatt( optikai tulajdonságok,EFM kódolás, stb). Az ára, egyelőre, tényleg brutál, de fog az lejebb menni, ne féljetek! SCSI felülettel, valószínűleg, azért nem jelenik meg, mert az már tényleg csak egy szűk réteget érdekelne, bár, létjogosultsága lenne, szerintem is.

Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest