Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andre1234
aktív tag
már nagyon várom a tesztet hogy mit tud majd.
csak tudod amikor kijött a 939 számora tök világos volt hogy az integrált mem vezérlő volt igazán technikai előre lépés a csíkszélesség melett meg.
Utasítás készletben meg szinte u.a.
Az am2 és a 939 között a ddr2 meg időzítés miatt nem volt túl nagy előrelépés.
még sztem forrnia kell annak ellenére hogy a ddr2 már mikor kijött.
pl az én 3700 SD ment 300ht-n csak kellene szinkronba mellé 600-ram és akkor ott lenne a csúcs.
de a kóró is ddr2-őt használ és mikor meghúzzák akkor meg odalép.
az világos hogy a hőmérséklet az ellenség és erre a 65nm előre lépés de van-e még vmi hátulütője a k8nak a kóróval szemben.
Mindig is amd-s voltam és leszek is csak ez most olyan hogy Rossi fan vagy és a Hayden lett a vb.
Ez viszont a merketingesek hibája mert mindig bepaliznak hogy ezt vegyél és azt vegyél.
És mindig megfogadom és sose úgy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest