Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Prozac
aktív tag
Tapasztalataim szerint az emberek többségét nem érdekli a márkanév. Mondom a többségét. A legtöbben az ár és esetleg teljesítmény kategóriában gondolkoznak.
mindig is volt keletje a '' világhírű NoName cég '' termékeinek. Ezután is lesz. Majd szép lassan bekerül a Ciba is a köztudatba. Lemegy néhány teszt, néhány cikk, egy kis pletyka :) -
Prozac
aktív tag
Az hogy ilyen dolgok megszületnek nem biztos hogy a realitásnak szólnak. Az is benne van, hogy KÉPESEK VAGYUNK rá. :)
De az is benne van, hogy későbbi más terülten történő felhasználásra is alkalmazhatók a most feleslegesnek tűnő fejlesztési eredmények.
Most emlegessem az űrhajózási kutatásokat? :) -
SpeedR
őstag
Erröl a Ciba-ról még életemben nem hallottam ,kiváncsi lennék egy 52x-esen megirt ''Ciba UltraGreen MX '' lemez olvashatóságára ,idötállóságára. Ezek azért kissé fontosabb tényezök ,nemde? Igaz ezzel nyerhetük 3 másodpercet..... :DD:DD:DD
-
twollah
nagyúr
Hurrááááááááááááá :).
Újabb robbanós CDk :). -
Superman
nagyúr
Egyszer már mondtam, de elmondom még egyszer: én kikísérleteztem egy 98 szoros író, 78 szoros újraíró és 125 szörös olvasó berendezést.Gyártó jelentkezését várom. :DD
-
Agyzuzo
addikt
Hurrá... Végre, már azt hittem hogy szánalmas 48x sebességgel kell használnom a 88x írómat. Pedig 52x-esen 2,353434553 másodperccel hamarabb megírja... Bocs, de én ezeket a híreket már csak ilyen cinikusan tudom fogadni... :) Jó, jó, de mi értelme?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Autós topik
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával