- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bally
senior tag
Létezik ilyen cucc, amiben vinyó is van?
Den: nem kötekedésképpen, de egy multimédia-PC-t ha be van lőve szépen, akkor bárki tud irányítani szerintem, nekem úgy van most, hogy elindul a gép, és egyből beugrik a lejátszó, az összes filmmel kilistázva, csak választani kell, és indítani a tv távirányítójával, ha vége csak megnyomni a kikapcs gombot -
Bally
senior tag
Igen-igen, rájöttem, hogy hülyeséget írtam (pár hsz-el utána)
Viszont az ok, hogy neked van egy routered, amire lehet külső rack-et kapcsolni, meg rack is, de szerintem nem egy elterjedt dolog, szal ha még azt is hozzávesszük árban.....
Szerk: a #17-esben megadott feltételekkel bíró cuccról esetleg nem tud valaki?
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
Én is, pont a mini-itx-es topicomban beszéltünk házat keresek ugye, de én szivesen lecserélném egy célhardverre, ami esetleg kevesebből kijönne, és még passzív is, mert ha összeadom, használtan is elég húzósra jönne ki:
-legalább MII10000-es epia: ~35e
-256ram: ~6-8e
-40-es vinyó: ~8-10e
-távirányító(vevő): 2e (Robert7X-től)
-mini ház táppal: ~26e
ez összesen: 78.000Ft, ami valljuk meg, csak mozihoz, és mp3-hoz elég húzós
akkor már egy Xbox, ami:
-alapgép: 40e
-chippelés, új szoftver: ~5-7e (nemtom nekem nincsen)
-nagyobb vinyó bele, 5Gb-on nem kell sok filmet nézni, mondjuk 40-es: 8-10e
-távirányító szett: ~5-6e
ez összesen: 58.000, mindjárt jobb, és ez is lejátszik mindent vmw-tól divx-en át egészen a DVD-ig mindent
Amit pedig elvárna az ember egy ilyen cucctól, az
-DVD, xvid, divx, wma, vmw, vagyis az összes video-formátum lejátszása
-mp3, vaw...... az összes audio-formátum lejátszása
-kis méret
-totál-zajtalan működés, az első kettő esetében, ez nem áll fent (epia is MII10000-től aktív hűtést igényel)
-Gépről hálózaton másolás, esetleg wlan, talán ez a legjobb megoldás
-ár sem mindegy, legyen mondjuk 30e Ft
-5.1, bár ez nekem nem létszükséglet, de szerintem nem nagy kunszt manapság
Ha ezt mind tudná, istenemre mondom, olyan kelendő lenne, mint semmi más, én legalábbis vennék.
A létező divx-lejátszókkal pedig az a gondom, hogy nem akarok cd-re irkálni minden home-videót, mert nagyon sok lenne, így is a vinyóm jelentős részét foglalják el, ráadásul, szeretek bele-bele nézegetni, haverokkal az érdekes részekhez pörgetni, jókat röhögni, és ez elég szar lenne cd-kkel, viszont ha nem kellene feltétlenül egy gép hozzá, akkor minek menne......
Den: ez mind szép és jó, de feltétlenül kell mennie a PC-dnek is ehhez, és ha a barátnőd éppen mást akar csinálni a gépen, akkor nem filmezel?
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
És milyen tökéletes lenne, ha egy vinyó is lenne benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Tőzsde és gazdaság
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest