- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga
tag
Mi a f*ért nem tudják értelmesen megcsinálni a DualHead2Go-t. Csak töketlenkednek vele. Semmi extra nincs ebben, amit a régi ne tudott volna, max vmivel nagyobb felbontás.
Mi a francnak a digitális kimenet, ha analóg a bemenet
A DVI-os monitorokon meg eleve van d-sub is áltlában. Semmit +-t nem nyújt a korábbi DualHeadhez képest, amíg nincs DVI(dual-link) a bemeneti oldalon.
Illetve, amíg nem támogatja végre a dual-portrait beállítást. (2*4:5, az éppen 16:10).
Bye:
Ga. -
szab.tam
nagyúr
Elsőre nagyon megörültem, de nem teljesen világos, hogy mily módon lehet használni. Nekem van egy agp-s 1600pro-m, 2 dual-link DVI kimenettel. Most rá van kötve 2 db. 1400x1050-es Mirai DVI-on. Szeretnék egy harmadikat is. Mind a három menne dvi-on, vagy csak az egyik, a másik kettő pedig dvi-analog-szétosztás-dvi sorrendben? Vagy, hogy is van ez? A másik: a két kimeneten csak azonos felbontást lehet megadni? Vagy lehet kölönböző is?
-
szab.tam
nagyúr
Valami nagyon sötét számomra: a kütyün egy 15 tűs analóg bemenet van. Ha ebből csinálok 2 digitális kimenetet, akkor a közbülső analóg rész miatt nem lesz ugyanolyan fos a kép, mint az analóg módon való összekötéskor? Akkor a szétosztás oké, de a kimenetnél a DVI átalakíthatóságnak mi értelme van?
[Szerkesztve] -
Translator
tag
válasz
venember83 #2 üzenetére
Akkor még nem ültél 8 moncsis rendszer előtt
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
ha jól látom d-sub -> 2 dvi
épp azon gondolkodtam, hogy ezek szerint a sima d-sub nagyobb felbontásokra képes mint a dvi (nem duallink)?
Egyébként ilyen felbontáshoz 18 mega videoram már elég
[Szerkesztve] -
macilaci78
nagyúr
válasz
venember83 #2 üzenetére
Nem sok notit szerelnek DVI-vel, és nem sok noti grafikus megoldása teszi lehetővé ezt a felbontást. Egy integrált GPU kellően alacsony kiszabott memcsivel megizzadna még képnézegető alatt is...
-
venember83
nagyúr
Igy legalabb mar 4 monitort is ra lehet kotni 1 lenyegeben barmilyen (nem S3 Triora gondoltam
) videokartyara, csak eleg dragacska 230 dolcsiert, azert mar vehetsz +1 vidkarit s akkor megint 4 monitornal vagy... De notiknal mindenkepp jo otlet!
-
macilaci78
nagyúr
Okos megoldás... Vajh sorba lehet őket kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új DualHead2Go-változat analóg-digitális átalakítót is tartalmaz.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest