- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
marcee
addikt
Emléxem mikor beindult a balhé az érvényesített 15 gigás chello korlát ellen: én akkor kb. 2 éve tudtam, hogy korlátos a chello és többek között ezért nem foglalkoztam vele.
Az apró betű arra van, hogy elolvasd. Mai világban a felét sem szabad elhinni egy reklám állításainak a harmadából, de ki lehet deríteni az igazat.
Egy európlakátnak gyorsan foghatónak és ütősnek kell lennie. Ráírják az adott pl. előfizetés legelőnyösebb tulajdonságát, de az összes paramétere csak tízoladakon fér el. Konkurenciánál is megvan az apróbetűzés, csak gondolom, most visszafogták magukat kicsit az ellenkampány miatt és megpróbálnak tisztességesnek látszani.
Szerk.: hát e-biza nem leírta ugyanezt :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
ph Vodafone: nem tévesztettük meg a fogyasztókat a korlátlan hozzáféréssel kapcsolatban.
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Ford topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest