Új hozzászólás Aktív témák
-
focsi
csendes tag
Ez nem véletlen.
A DHCP szerverek törekednek/hetnek arra, hogy ugyanannak a MAC addressnek ugyanazt az IP-t adják ki. Ezért is fordulhat elő, hogy egymásután ugyanazt a címet kapod meg, még akkor is, ha több gép van. Ezek beállítástól is függhetnek.
Mégis, a biztos megoldás MAC-hez rendelni az IP-t. -
nszb
tag
válasz Laprasi991 #97 üzenetére
Hát nekem az a tapasztalatom, hogy fix IP beálíltása nélkül is ugyan azokat az IP-ket osztja ki a gépeknek. Ennek ellenére beállítottam később egy MAC Address szerinti fix IP-t magamnak.
-
s8109csa
tag
Szia.
Most már nekem is működik, de amúgy a tápcsatlakozója kriminális ennek a dögnek.
Egyetlen problémám jelenleg, hogy a Download Master nem mutatja a letöltés folyamatát (státusz, stb.)
Attól még letöltött pár megás cuccokat szépen, csak annyit láttam, hogy az incomplete-ből a complete-be került át a cuccos.
Erről valami segítség? -
nszb
tag
válasz Laprasi991 #93 üzenetére
Portot átirányítani itt tudsz:
[link]
[Szerkesztve] -
Laprasi991
aktív tag
Na sikerült nekem is beszerezni egy ilyen routert. Egyenlőre még nem próbáltam a letöltés vezérlőjét, de majd hétfőn veszek hozzá külső vinyó racket. A nyomtató az már megy hálózatban
Eddig minden ok, viszont valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy tudok portot átirányítani?
Előre is THX -
-
nszb
tag
Na, örülök neki, hogy már nem csak nekem van ilyenem!
Majd próbáld már ki légyszi a Download Master-t! Nekem jelenleg azt cisnálja, hogy érthetetlen okokból Queued állapotba teszi a letöltéseket, és nem hajlandó elindítani. Illetve ha el is indítja, pár perc múlva újra Queued. Már írtam az ASUS Technical Support-nak, kíváncsi vagyok. Egyszerűen fogalmam sincsen mi a baj... -
focsi
csendes tag
Nekem sikerült még szereznem egy 500gP-t
Hála nszb-nek. A Focus Teamben még tudtak hozni egyet. Itt figyel az asztalomon, alig várja, hogy haza vigyem. Mellesleg azt mondta az eladó, hogy 2 héten múlva lesz újabb szállítmány.
Vettem hozzá egy wl-138gE-s PCI-os kártyeszt is. Remélem megérte, mert kétszer annyi volt, mint a sima 138g. :-/ Elméleti szinten gyorsabban tudnak kommunikálni.
Majd meglátjuk.
[Szerkesztve] -
nszb
tag
-
Rosep
senior tag
Most néztem, a Rimirisnél is szürke lett a bevásárlókosár... Türelem
-
AlBundy
aktív tag
Időközben bennem is felmerültek kérdések:
1. Van-e hozzá Linux-os download master?
2. Lehet-e sávszélesség korlátot beállítani külön a torrent, külön a HTTP és külön az FTP-re?
3. Erre is lehet kötni USB hub-ot? Mert ha jól tudom, akkor a Deluxe-ra lehetett.Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
Laprasi991
aktív tag
Ja hát igen valószínű elég szoros lehet a kapcsolat, mert az árlistán is ugyanazok a termékek vannak.
Most írtam annak a smartandmobile-nak hogy ha van, akkor tegyenek félre egyet. Hát majd kiderül hogy van-e még. Remélem van, mert az a gond h. már megvettem a hálózati kártyákat meg ezeket, már csak a router hiányzik. De mindig azt nem lehet kapni amit szeretnék
Amikor wl500G deluxeot akartam venni akkor meg az nem volt -
nszb
tag
válasz Laprasi991 #84 üzenetére
Hát ha azért fogyott el a Ramiris-tól olyan hamar, mert a viszonteladók vették meg, hogy tovább értékesítsék, nyilván egy beárazás után azonnal kiteszik a polcokra. Véleményem szerint legalábbis.
Ha csak néhány volt, és csak én voltam ilyen mázlista, hogy sikerült így lecsapnom a pár darab közül az egyikre, akkor fogalmam sincsen mikor, írtam, hogy a Focusnet-es csóka mondta, hogy az ASUS szállítmányai olyanok mint a szeretetcsomagok. Nem tudni mikor, mi és mennyi érkezik...
A focusnet árlistáját azért ajánlom, mert ha jól gondolom közvetlen kapcsolatban van a Ramiris adatbáziséval, és ha valami a Ramirisnál elérhető, akkor azt nála rendelve rögtön rendeli meg a Ramiris-től. -
nszb
tag
válasz Laprasi991 #82 üzenetére
-
nszb
tag
Következzenek a képek a Download Master-ről...
Itt kell hozzáadni a letöltést, az Options legördülőben kell kiválasztani a típust (HTTP/FTP/BT), és ehhez mérten még megjelenik pár opció, de semmi túlzás...
[link]
Ilyen a letöltések nyomonkövetésére szolgáló rész.
[link]
És a marha sok beállítási lehetőséget tartalmazó Config rész.
[link]
A router-en ezek állíthatók be.
[link]
[Szerkesztve] -
nszb
tag
válasz Laprasi991 #77 üzenetére
Olvass vissza, és rögtön találsz két helyet, egyik ahol én vettem, a Focus Team, a másik meg amit AlBundy írt...
-
Laprasi991
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy ezt a routert hol lehet megvenni?
-
nszb
tag
A routerre csatlakoztatott USB winyóról 2600 kbytes/sec-el jön lefele a cucc, ez így korrekt, tegnap mikor próbáltam valószínűleg pont akkor volt az a gyenge érték, ami nem tetszett, mikor éppen még a FAT32-re gyártogatta az összesen 4GB-os fájlokat.
Így ext2-vel tökéletes a dolog..
Mindjárt teszek fel képeket a Download Master-ről. -
nszb
tag
Egy kis update..
Tud a torrent kliens folytatni letöltést, csak nem árt szüneteltetni mielőtt újraindul a router..
Most direkt nyomtam egy reset gombot, és utána elkezdtem beállítgatni ,egyszer sem fagyott, mindig szépen gyorsan visszaállt.
Kipróbáltam, az USB winyót nem szabad kihúzni a router-ből.. Meghal..
Most jelen pillanatban egész boldog vagyok, sikerült beállítanom az Azureus-t végre kiengedi a firewall, a sebesség zsír..
Lehet, hogy még a végén jó fog kisülni ebből a dologból.. -
Rosep
senior tag
Hát elszomorító dolgok ezek...
Asszem veszek egy igazi gépet erre a célra és megtartom a jó kis egybe modem/router-emet.
Ezt nézegettem: [link] -
Bally
senior tag
Ez így elsőre nem túl biztató
Erről a wines grafikus kliensről tudnál shotokat feltenni? szerintem sokakat érdekelne.
Mivan olyankor, ha pl. megszakítja a szolgáltató a kapcsolatot, ip-váltás vagy bármi?http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?
-
AlBundy
aktív tag
Ezt most találtam: [link]
Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
nszb
tag
De megvan, tegnap vagy 6 órán keresztül konfigoltam. Hát.. Vegyesek a tapasztalataim...
1. Elsőre minden beállítást könnyen be tudtam állítani, nem volt bonyolult kezelni a webes felületet. Minden beállítási kategória alatt levő beállítások módosítása után fél perces újraindulás következik. Ami után sajnos azt kell mondjam, hogy orosz rulett szerűen néha nem jön vissza... Ilyenkor jöhet a reset gomb hátul, majd az összes dolog újrabeállítása. A 4-5. ilyennél már inkább lementettem a CFG fájlt, aztán csak visszatöltettem vele ilyenkor.. Volt mikor az után is meghalt..
Frissítettem firmware-t, mert nagyon korai volt rajta, gondoltam hátha az újabbal már nem fog fagyni.. Feltettem az 1.9.6.9-est, mint legújabbat, hát, azzal még többet fagyott ilyen újraindulások alkalmával, de szerintem nem amiatt, mert utána visszatettem az 1.9.6.8-at, és azzal is fagyogat, igaz annyit nem..
Rájöttem arra, hogy az pl. kifejezetten nem tetszik neki, ha az újraindítás közben folyamatosan pingelem őt, erre őkelme allergiás. Úgy csináltam már sok leállás után, hogy folyamatosan ment a ping, hogy hátha elveszti a kapcsolatot a gép a router-rel, de egyszer leállítottam, és utána kevesebb volt a gond, de még mindig volt/van.
Érdekes egyébként, hogy mikor így újraindul, a max. 2-3 pingrequestet dob el közben, utána ha nem is jön vissza, a pingre válaszol, csak a webes felületet nem érem el, illetve nem osztja a netet.
2. Download Master.. Hát, picit többet vártam. Elsőre nem akart működni, már nem is emlékszem pontosan mit állítottam át, aztán hirtelen tudtam hozzá kapcsolódni. Ez úgy működik, hogy a routeren fut ctorrent kliens, és ahhoz tudunk kapcsolódni a windows-os grafikus klienssel. Namost mivel alapvetően ez egy parancssoros linuxos kliens, csak a legalapvetőbb szolgáltatásokat tudja. Nem tud letöltést folytatni, ha az egyszer kikerült a listából. Szüneteltetni tud, de újraellenőrizni, hogy mennyi van letöltve, és onnan folytatni azt már nem. BT-s seed-elést csak idő alapon tud állítani, úgy hogy a default értéket beírva a webes felületen addig járatja a torrentet. Egyenként nem módosítható semmilyen formában ez, és nem is látszik a wines kliensben sehol, hogy mi seedelődik, ez borzasztó hátrány, tulajdonképpen nem a kezedben van a döntés, hogy egy adott torrent-et meddig járatsz.
Elsőként FAT32-re volt formázva a winyó, itt hosszú-hosszú percekig tartott neki, mire a frissen betett torrent-ek üres fájljait legenerálta, addig persze nem indul a letöltés. 4 GB kb. 20 perc volt neki..
Aztán megformáztam ext2-re, és azzal ez felgyorsult szépen ahogy kell.
3. A másolás az USB2 port sebességét nem éri el, mivel LAN-on jön át a géphez az adat borzasztó lassan megy a másolgatás ide-oda. Ma még kipróbálom, hogy mennyire viseli jól, ha a letöltéseket szüneteltetve átdugom a gépbe az USB2-es winyót, és úgy húzom le a fájlokat. Gyanítom nem fogja szeretni, hiszen nem gondolnám, hogy Plug & Play-t tudna... Ha pedig újraindítás kell hozzá, buktam a még félkész letöltéseket.
4. Minden beállításmódosítás utáni újraindítás után elfelejti a letöltéseket, hogy mivel hol tartott, tehát effektív ahogy fentebb írtam, kezdheted elölről. Ez így nagyon gáz..
5. A hátulján levő tápellátásért felelő csatlakozó valami csapnivaló, hozzáérsz egy picit, és már indul is újra a router, ami mit eredményez? Igen, újraindulást. Jobb esetben, rosszabb esetben egyenlő egy factory reset-tel. Volt már rá példa.
Egyelőre tehát nem tudom, hogy mi lesz, még ma próbálom csiszolgatni, hátha végül jó lesz a dolog. most pl. csak próbaképp beírtam az IP-met a böngészőbe melóhelyen, és bejött minden jelszókérés nélkül a webes felület. Minden beállítást bárki módosíthatott. Aztán mivel nem emlékeztem, hogy legutoljára mikor fagyott megváltoztattam-e a jelszót, ezért megtettem. Na, azóta nem érem el a router-t, megint megdöglött valószínűleg... -
Rosep
senior tag
Na nincs meg???
-
nszb
tag
Hát igen, ez a beépített torrent kliensen múlik én úgy gondolom. Nem hiszem, hogy másképpen lenne, mint mondjuk ha az Azureus-ból nem kilépsz, hanem mondjuk leállítod a gépet, áramszünet, vagy akármi. Mikor legközelebb indítod, szól, hogy ez így most neki nem esett jól, és ilyenkor szépen az összes eddig letöltött tartalmat újraellenőrzi, hogy meg tudja állapítani mennyi van kész.
Ezen gondolkodtam már, hogy vajon mennyire lesz jó a kliens ami benne van, mondjuk én inkább szokásos pesszimizmusom miatt rögtön arra gondoltam, hogy mi van, ha a trackerek által tiltott, vagy legalábbis nem elfogadott kliens lesz benne.
Vagy ha ugyan az lesz a gondom vele, mint a mostani SMC-vel, hogy le fog halni sok le és feltöltés esetén.
Őszintén remélem, hogy nem így lesz, és minden klappolni fog. -
Rosep
senior tag
Leginkább arra lennék kíváncsi, mi történik ha letöltés közben csak úgy lekapcsolod a külső HDD házat (hogy pl. átrakd a gépbe). Tudja-e utána folytatni, sérül-e a fájl? Vagy netán mindig be kell lépkedni és egyenként leállítani a letöltéseket...
-
Rosep
senior tag
Tényleg. Ramirisnál is van 19900+áfa... Akkor lehet benne valami. Remélem megosztod velünk tapasztalataidat!
szerk.: eBay-en is megjelent 90 Euro
[Szerkesztve] -
nszb
tag
A Focus Team Kft-nek megjelent az árlistájában a WL-500GP 26270-ért. Írtam nekik e-mailt, próbáltam hívni őket, nem sok sikerrel. Aztán fogtam magam és elmentem. Hát szerencse, mert először ugyan azt mondta a csóka, hogy nincsen még, de majd lesz, és majd észre fogom venni, mert az árlistában a bevásárlókocsi szürkéről feketére fog váltani. Mondtam, hogy már fekete, ezért vagyok itt. Erre mondta, hogy ja, akkor ok, akkor van, ha megrendelem és adok előleget, akár már holnapra hoz raktárból, és át is vehetem. Szóval holnap kiderül, a külső HDD rack-et már megvettem. Lehet, hogy előre iszom a medve bőrére, de nagyon örülnék, ha holnap tényleg meglenne. Mondta még a srác, hogy az ASUS eléggé furán áll a szállításokhoz, mert sokszor nem akkor, nem annyi és nem abból jön, mint amiből rendelt..
-
nszb
tag
Nekem bőven elég egy 20G-s winyó, ami ráadásul kéznél van. Forgatni akarom a rajta levő cuccokat, egyszerre a 20 mondjuk talán néha kevés lesz, de akkor meg ott van egy másik (Igen, 20-as winyókból jó vagyok )...
Tehát csak a routert kell megvenni, ami mindenestül 32000 forint, és nem postán jön, hanem a Flexist saját logisztikai cége szállítja házhoz. Külső HDD keretet kell venni, ami meg 8000-ből már olyan, hogy hét nyelven beszél. És így összesen van meg 40-ből. -
Rosep
senior tag
Csak mert elsőre nem volt egyértelmű.
De figyi! Ezt most megveszed 32+postaköltségért. Mondjuk 35e. Veszel hozzá egy külső HDD házat min. 5e. Ha beleraksz egy 160-as HDD-t az 16e. (én legalábbis most ennyiért vettem nagykeráron egy Samsungot) Mennyinél is tartunk? 56e Ft. A WL-700G meg 60-70 között van. Én legalábbis láttam 250-ért valahol. Akkor csak tízzel több és minden egyben van! Nem jobban megéri? -
nszb
tag
Találtam egy német online boltot, ahonnan Magyarországra való szállítással együtt meglenne €122-ból. Egy dolog a bökkenő, nincsen nekik raktáron. Feladtam a rendelésemet (Igaz PayPal-on keresztül akarnám, ott meg még nem vagyok visszaigazolva, így nem tudok teljesíteni €100-nál magasabb kifizetést), kíváncsi vagyok, hogy mikorra érkezik nekik. Előreláthatólag 12-ére, majd meglátjuk.
Magyarországon azóta sem láttatok ti sem sehol, ugye? -
-
Bally
senior tag
Igen, de nem tudom a gyári mennyire lehet felhasználóbarát, de itt egy példa Openwrt-s torrent használatra:
Using ctorrent
Using ctorrent is pretty straight forward. As with any bittorrent client, you first need to find yourselves a .torrent file of the file you want to download. As an example, you can use the DVD Image of Fedora Core 4.
wget http://torrent.fedoraproject.org/torrents/stentz-dvd-i386.torrent
Now lets start to download. My internet connection is 1024/512, so on order not to kill my connection completely I choose to allow it to download at a max rate of 80 KBytes/sec and upload at a max rate of 35 KBytes/sec. Also I choose to let it share (seed) to file with the rest of the world, for 12 hours after my download is finished:
ctorrent -D 80 -U 35 -e 12 stentz-dvd-i386.torrent
The file will now start downloading, and you can always follow the current state of the download. on the screen.
As torrents are often VERY large downloads (like this 2.5GB file) I normally run my torrent downloads in a GNU Screen session, and let them run over night, or while I am away at work.
Szerk: Jó lenne látni gyárilag ez hogyan is működik, gondolom van valami webes kezelőfelülete
[Szerkesztve]http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?
-
nszb
tag
Én sem értem, ez a baj. ezért szeretnék inkább olyat venni, mint a témában szereplő ASUS, amibe már eleve benne van. Nade honnan szerezzek ilyet? Vagy másmilyet, de legyen benne BT kliens. Próbáltam google-ben keresni rá, és sehogy nem sikerült találnom alternatívát. Még itt fentebb volt egy ADStech, de azt sem talátlam sehol Magyarországon.
-
nszb
tag
Még mindig nem kapni sehol, legalábbis én nem láttam..
Nem tudtok esetleg valami alternatívát? Beépített BT kliens a szempont. -
AlBundy
aktív tag
Ehhez már vinyót sem kell kötni: [link]
Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
nszb
tag
Picit off, de nem bírok már várni, a mostani SMC elég nehezen bírja a torrent miatti sok TCP kapcsolatot, és sűrűn megfekszik.. Ez meg nem kapható még mindig sehol tudtommal.
Más router-rel nem lehet megoldani ezt a torrentes letöltést USB merevlemezre? -
Rosep
senior tag
Lehet hogy mégsem ilyen Asus router veszek hanem ilyent: [link]
36.000 Ft -
Rosep
senior tag
Még mindig sehol semmi...
-
_Volkovy_
nagyúr
ez nem valami SMC, átcímkézve?
az enyém tök így néz ki. -
Bally
senior tag
Nem olvastam végig, de ha csak a wireless-el tud többet, akkor nekünk az nem jó, majdnem mindenhova be van húzva a vezeték. 4 ház azon belül kéne kb 4-5 ilyesmi eszköz.
Persze előbb egy ilyen jó kis router kéne, annak is a torrent része érdekel leginkább.http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?
-
Bally
senior tag
Na én valami ilyesmire gondoltam: [link]
A router végzi a dolgát, +még torrentezni is lehet vele, egy ilyen kis eszközzel pedig nézegetni a routerra kötött vinyóról a képeket filmeket, zenét hallgatni stbstb...
Ráadásul ez mennyire hasznos lehet, ha egy hálózaton van 6-8 gép (vagy tv)
Bár nem kis befektetés azért:
router: ~30e Ft
vinyó+rack: ~25e Ft
tv-nként ~22e Ft-ért egy lejátszó.
az 6 tv-nél kijön durván 32e Ft-ra
szerk: +kábelezés de az asszem elhanyagolható
[Szerkesztve]http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?
-
nszb
tag
Még mindig nem láttatok sehol magyar boltokban ilyet?
-
Rosep
senior tag
A Radikalmod fórumon írta vki hogy a WL-500G-ben a Deluxe-tól kezdődően van Traffic Shaping. Ezt alá tudja valaki támasztani? Mert sehol nem találok infót erről.
Hát ha ebben is benne lenne.... akkor 100% hogy megveszem. -
Bally
senior tag
[link] -> ha jól nézem ezt a táblázatot az asus-t érdemes venni, a 200Mhz, a 4Mb flash+32Mb ram, és a 2db USB2.0 miatt.
Ez a Deluxe-ra jellemző, gondolom a Premiumban sincs erősebb HW.http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?
-
Bally
senior tag
[link] <- itt van 1-2 tutorial a Deluxe-hoz.
-
nszb
tag
Engem is érdekelne hol lehetne egy ilyet beszerezni..
-
Cs_Laci
senior tag
Azért tegye össze a kezét az, aki a torrentet még nem használta semmilyen illegális tartalom letöltésére
BTW: D-Link Routerrel van megosztva a net, és 3-an párhuzamosan futtatunk e-mule-t, és én néha mellette még torrentet is.. Mindenhol fel van kicsit nyomva a max kezelt szálak száma cirka 1000 körüli értékre, és semmi baja!
Persze a régi routert (típust nem írok) egy kicsit agresszívabb csacsi hazavágott, és óránként fagyott, szóval értem mire vonatkozik a kérdés! De azért manapság (elmúlt 2 év) már nem szoktak kiakadni a routerek ezen... -
Cs_Laci
senior tag
Amúgy barátnőm most mesélte, hogy pl Franciaországban minden nemű filecsere legális vagy legaláizálás alatt van, és magába az Internet előfizetés díjába akarják majd beleépíteni valamilyen formában a jogdíjakat.
Tudom, hogy nyilván nem csak illegális dolgokra jó Pl WIN Service pack mindig előbb lejön torrentről, mint az M$ oldalairól. Csak azért meglepett a kezdeményezés.. Persze ha csak azt vesszük, hogy itt a fórumon mekkora sikere van Pl én is szó nélkül bevállalnék egyet... Szóval van piaci létjogosultsága, ez nem vitás... -
Rosep
senior tag
Ha lenne benne még egy xDSL modem is integrálva...
Én most egy D-Link DSL-G664T-t használok. Ha emberi áron lesz itthon is, eladó lesz a cuccos ha netán valakit érdekelne. -
tomcs
őstag
hmm.. vajon van-e ilyesmi ami drotos?
nem igazan lenne szuksegem wireless halora, mondjuk epp a notihoz vennem hasznat, de az asztali gepet inkabb kabellel hasznalnam
mingya utananezek hogy pontosan mi ez -
Adi
senior tag
Jaj, Istenem!
Ennyire tájékozatlan itt majdnem mindenki? Ezekben a cuccokban régen nem a hardver a lényeg, hanem az oprendszer, az pedig mostanság már igen sűrűn (majdnem mindig?) Linux. Az összes ilyen cucc a Broadcom beágyazott, MIPS-kompatibilis hálózati procijára épít, amiben benne van a MIPS mag, wifi port, egy VLAN-okat is kezelni tudo 6 portos ethernet switch és esetleg még kiegészítésként (plusz chip) egy USB host vezérlő is. Semmi ördöngősség.
Az előbb valaki idézte az OpenWRT-t, ott a pont. Az egyik első, igen hírhedt ilyen router a Linksys WRT54G/GS, majd később a GL volt, azért a név. Van még jópár másik firmware is, HyperWRT, Sveasoft stb.Tudásban kb. mindegyik ugyanazt nyújtja, csak a kezelése és a célközönség más. A Sveasoft-féle cuccok pl. ugyanúgy webről piszkálhatóak minden tekintetben, mint az eredeti Linksys firmware, az OpenWRT meg azoknak van inkább, akik a parancssoros Linuxot szeretik.
Értelemszerűen a routerek belseje szinte teljesen egyezik a Broadcom-féle építőelemek miatt, ezért ezek a firmware-ek más routereken is mennek. Ilyen az Asus WL-500G Deluxe is és szinte 100%-os biztonsággal ez a router is. Amit ezek tudnak, azokat vagy a Linux rendszermag tudja (állapottartó csomagszűrő tűzfal, forgalomosztályozás és -szabályozás, USB cuccok kezelése), vagy a hozzá csomagolt szoftverek. Bittorrent kliens Linuxon meg van többféle is, gondolom hekkeltek hozzá vmi shellscriptet, ami figyel egy könyvtárba lerakott letöltési listát és az alapján dolgozik.
Az előbb valaki fölvetette, ezért arra is válaszolok: a Linuxnak nem gond egyszerre 3-400 párhuzamos TCP kapcsolatot kezelnie, csak legyen elég memória.ldm start-reconf primary
-
mcroberto
tag
hy all!
valaki talált már árlistán ilyen stuffot? én nem találok, az emlitett miki''ország'' ban csak a deluxe van kiirva.
elöre is köszi
[Szerkesztve]IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
ody42
senior tag
A bittorrentet nem csak warezra lehet használni, pl. láttam már linux iso-kat, cgchannelen videokat, mikroszkóp képeket ilyen módon megosztva.
inkább arra lennék kíváncsi, hogy mennyire fogja ez meg a routert, mert elég sok routert megakaszt, ha sok (3-400) TCP folyamot kell egyszerre kezelnie...
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
Én is elcsodálkoztam, de nem az illegalitás miatt -maga a file-csere nem illegális, csak lehet arra is használni ( ) - hanem azért,. hogy erre is képes lehet egy ilyen kis kütyü, ami mellesleg elég vonzó lehet a legtöbb felhasználónak szerintem.
http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?
-
Cs_Laci
senior tag
Csak én ájultam el, hogy az ASUS!! egy relatíve nagy név olyan routert készít, mely támogatja a BitTorrentet!! ami egyike a legtöbbet támadott p2p alkalmzásoknak, ezzel úgymond bátorítva / támogatva a felhasználókat az illegális filecserélésre??
-
bambano
titán
Mostanában egyre több ilyen ketyeréről derül ki, hogy milyen hardver van benne és készül rá külön image. Pl. több linksysre lehet openwrt nevű házi gyártmányú cuccot tölteni, onnan kezdve azt csinálja, amit akarsz.
itt olvasgathatsz: http://openwrt.org/ [link]Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Bally
senior tag
Még egy kérdés: Ezt a médiaszerver funkciót használja valaki? Létezik emberi áron hozzá kliens?
-
Matthew
őstag
''az UPnP és médiaszerver funkció révén pedig egyebek mellett hálózati médiaklienseket is tud lehet szolgálni.''
Ennek a mondatnak a vége mintha nem lenne túl értelmes. -
Bally
senior tag
Hát ez nagyon komoly, vajon tud sebességkorlátozást is? Mármint ha megy a torrent vagy bármilyen letöltés, akkor ne foglalja az egész sávszélességet?
-
őstag
Egyre többet tudnak ezek a kis dobozok. A kamerát vajon el lehet érni külső netről is? Mert akkor lehet használni biztonsági megfigyelésre amíg nem vagyok itthon pl.
If it is not broken then don't fix it!
-
LordX
veterán
Bittorrent klienssel? Aaaa.... Ezt kérem 802.11n-es verzióban, most, csomagolhatja.
-
engusz
veterán
WL-500g Deluxe tulaj vagyok és remélem, hogy erre is fel lehet majd tölteni ennek a firmware-jét!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Pacák
senior tag
Kis cégnél el tudnám képzelni ezt a kütyüt arra, hogy a szokásos frissítéseket letöltse. A munkaállomásokat házon belül lehetne frissíteni. Kicsit bonyolultan hangzik, de talán forgalomarányos netnél nem mindegy, hogy minden munkaállomás külön-külön tölti le magának a frissítéseket vagy csak egyszer töltik le a routerrel. Vagy esetleg időzíthetik éjszakára a letöltést, ez a kütyü meg lényegesen kevesebbet is eszik, mint egy PC.
Nuclear launch detected
-
pschio
őstag
mikl@ndban 25400forint. nem is rossz.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
pschio
őstag
iszonyat jo cucc. vajon mennyi lehet? ez almaim routere.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
micro
addikt
Vajon DC-s letöltésre is rávehető?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
törölt tag
aszongya hogy: ''A legfontosabb újdonság mégis a Download Master funkció, mely BitTorrent, HTTP és FTP protokoll használatával képes letölteni fájlokat egy USB-s merevlemezre''
eztet nemis tudtam hogy a bittorent egy protokoll? továbbá ez a kütyü vajon milyen torrent kilenst használ a letöltéshez? vagy hogy is működik ez a gyakorlatban?
mod: hogy bírtam ilyen gyökérmód hozzászólni, hiába, korán van még
[Szerkesztve] -
bumper
senior tag
jó kis cuccos
kiváncsi vagyok mennyi lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM