Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
attavanti
tag
Eljen a szep uj jovo!
Bevallom, hogy marketing szakot vegeztem es az egyik ceg reklamfilmjet illegalisan neztem meg es csinaltam belole leadando feladatot.
Hogy miert illegalisan? Azert mert nem volt hozzaferheto mashogy, ja es a tanart ez baromira de nem erdekelte, ha nem adom le a leadandot, nincs meg a vizsgam. Vagyis ordogi kor keremszepen. Vajon az ASVA szemszogebol en is ''bunos'' vagyok, fujj a diplomamat ilyen modon szereztem meg, vissza is adom
Beszelhetnek meg a sok fenymasolt tankonyvrol is, nem, nem azert masoltam mert ugy olcsobb, hanem mert nincs meg a konyvtarban sem, de ujfent, a tanart nem erdekli a dolog, hogy most mibol keszulok.
Az vesse ram a kovet (ASVA-ra gondolok) aki sosem csinalt ilyesmit!!!!
Inkabb az ilyen sunyi alattomos es szemet dolgok helyet csinalhatnanak valami epito jellegut, mondjuk elosegithetnek a vitat a felhasznalok es a filmforgalmazok kozott, hogy vegre meghallgassak mit is akar a user. Erdekes modon a letoltheto filmekkel kapcsolatban sosem volt felmeres, hogy a user mit akar, mennyiert erne meg neki.
Vagy bedigizhetnenek konyveket es ebook-okban arulhatnak, hogy ne kelljen sok-sok ezer forintot kiadni egy konyvert, hanem olcsobban hozzajuthatnank.
Vagy csak egyszeruen olyan dolgot csinalhatnanak helyette, amibol sosem eleg, mondjuk segithetnenek a raszorulokon.
Ez kikivankozott belolem, meg ha akkor is ha offtopic.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest