Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gamepad
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- IFA 2025: Éles hangon
Új hozzászólás Aktív témák
-
attavanti
tag
Eljen a szep uj jovo!
Bevallom, hogy marketing szakot vegeztem es az egyik ceg reklamfilmjet illegalisan neztem meg es csinaltam belole leadando feladatot.
Hogy miert illegalisan? Azert mert nem volt hozzaferheto mashogy, ja es a tanart ez baromira de nem erdekelte, ha nem adom le a leadandot, nincs meg a vizsgam. Vagyis ordogi kor keremszepen. Vajon az ASVA szemszogebol en is ''bunos'' vagyok, fujj a diplomamat ilyen modon szereztem meg, vissza is adom
Beszelhetnek meg a sok fenymasolt tankonyvrol is, nem, nem azert masoltam mert ugy olcsobb, hanem mert nincs meg a konyvtarban sem, de ujfent, a tanart nem erdekli a dolog, hogy most mibol keszulok.
Az vesse ram a kovet (ASVA-ra gondolok) aki sosem csinalt ilyesmit!!!!
Inkabb az ilyen sunyi alattomos es szemet dolgok helyet csinalhatnanak valami epito jellegut, mondjuk elosegithetnek a vitat a felhasznalok es a filmforgalmazok kozott, hogy vegre meghallgassak mit is akar a user. Erdekes modon a letoltheto filmekkel kapcsolatban sosem volt felmeres, hogy a user mit akar, mennyiert erne meg neki.
Vagy bedigizhetnenek konyveket es ebook-okban arulhatnak, hogy ne kelljen sok-sok ezer forintot kiadni egy konyvert, hanem olcsobban hozzajuthatnank.
Vagy csak egyszeruen olyan dolgot csinalhatnanak helyette, amibol sosem eleg, mondjuk segithetnenek a raszorulokon.
Ez kikivankozott belolem, meg ha akkor is ha offtopic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest