Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attavanti

tag

Eljen a szep uj jovo! :)

Bevallom, hogy marketing szakot vegeztem es az egyik ceg reklamfilmjet illegalisan neztem meg es csinaltam belole leadando feladatot.
    Hogy miert illegalisan? Azert mert nem volt hozzaferheto mashogy, ja es a tanart ez baromira de nem erdekelte, ha nem adom le a leadandot, nincs meg a vizsgam. Vagyis ordogi kor keremszepen. Vajon az ASVA szemszogebol en is ''bunos'' vagyok, fujj a diplomamat ilyen modon szereztem meg, vissza is adom :)

Beszelhetnek meg a sok fenymasolt tankonyvrol is, nem, nem azert masoltam mert ugy olcsobb, hanem mert nincs meg a konyvtarban sem, de ujfent, a tanart nem erdekli a dolog, hogy most mibol keszulok.

Az vesse ram a kovet (ASVA-ra gondolok) aki sosem csinalt ilyesmit!!!!

Inkabb az ilyen sunyi alattomos es szemet dolgok helyet csinalhatnanak valami epito jellegut, mondjuk elosegithetnek a vitat a felhasznalok es a filmforgalmazok kozott, hogy vegre meghallgassak mit is akar a user. Erdekes modon a letoltheto filmekkel kapcsolatban sosem volt felmeres, hogy a user mit akar, mennyiert erne meg neki.

Vagy bedigizhetnenek konyveket es ebook-okban arulhatnak, hogy ne kelljen sok-sok ezer forintot kiadni egy konyvert, hanem olcsobban hozzajuthatnank.

Vagy csak egyszeruen olyan dolgot csinalhatnanak helyette, amibol sosem eleg, mondjuk segithetnenek a raszorulokon.

Ez kikivankozott belolem, meg ha akkor is ha offtopic.

Új hozzászólás Aktív témák